|

Benfica'dan Talisca oyunu

Beşiktaş'ın Benfica ile 1-1 berabere kaldığı mücadelede eski takımına frikikten gol atan ve Portekiz'de hain ilan edilen Anderson Talisca için Benfica Kulübü flaş bir karar aldı.

Yeni Şafak
09:56 - 16/09/2016 Cuma
Güncelleme: 10:26 - 16/09/2016 Cuma
Yeni Şafak
Benfica Kulübü, Beşiktaş'a kiraladığı Anderson Talisca'yı satma kararı aldı.
Benfica Kulübü, Beşiktaş'a kiraladığı Anderson Talisca'yı satma kararı aldı.

Talisca'nın bonservisini elinde bulunduran Benfica, kendisine gol atan futbolcusu için siyah beyazlı yönetimi rahatsız eden bir karar aldı. Portekiz basınında yer alan haberlere göre Brezilyalı futbolcuyu satmaya hazırlanan Portekiz ekibi sezon sonunda genç yıldızı elinden çıkartacak.



Talisca'nın Beşiktaş formasıyla Benfica'ya attığı gol sonrası takındığı tutumu eleştiren Portekiz basını, oyuncunun Portekiz'e dönmesini 'imkansız' olarak yorumladı. Beşiktaş'la 1+1 yıllık kiralık anlaşması imzalayan Brezilyalı futbolcunun sezon sonunda gelecek en iyi teklife elden çıkartılacağını ifade eden Record Gazetesi oyuncunun yüksek bonservis bedeli yüzünden Beşiktaş'ın bu rakamı karşılayamayacağını belirtti.




25 milyon euro

Beşiktaş'la 1 yılı opsiyonlu olmak üzere 2 yıllık sözleşme imzalayan Talisca'nın serbest kalma bedelinin 25 milyon euro olduğu aktarılırken Brezilyalı futbolcunun Monaco'nun gündeminde olduğu iddia ediliyor. Sezon sonunda Benfica'ya geri dönme ihtimali tamamen ortadan kalkan Talisca'nın önemli bir bedelle satılması beklenirken Beşiktaş'ın oyuncunun kiralama opsiyonunu kullanmak isteyeceği ancak bunun mümkün olmayacağı iddia edildi.





Benfica'dan 1+1 yıllığına kiralanan Anderson Talisca, Beşiktaş forması ile eski takımına müthiş frikik golü atmıştı;











#Anderson Talisca
#Benfica
#Beşiktaş
8 yıl önce