|

Benzia Koeman'dan özür diledi

Galatasaray'a karşı oynadıkları derbi mücadelesinin devre arasında oyundan alındığı için Erwin Koeman'a tepki gösteren Benzia, sosyal medya hesabından özür mesajı yayınladı.

Yeni Şafak
15:21 - 3/11/2018 Saturday
Güncelleme: 15:34 - 3/11/2018 Saturday
Yeni Şafak
Benzia bu sezon Fenerbahçe formasıyla çıktığı 10 maçta 2 asist yaptı.
Benzia bu sezon Fenerbahçe formasıyla çıktığı 10 maçta 2 asist yaptı.

Fenerbahçe'nin Cezayirli futbolcusu Yassine Benzia, dün oynanan derbi mücadelesinin devre arasında oyundan alındığı için hocası Koeman'a sosyal medyadan "Her zaman ben... Berbat bir karar. Futbolla alakalı hiçbir şey bilmiyorlar" diyerek tepki göstermişti.

Instagram hesabından uzun bir metin paylaşan 24 yaşındaki genç futbolcu, bu sözleri üzerine özür dileyerek şunları ifade etti:

  • Dün hepimiz için son derece önemli bir gündü. Hepimiz kazanmaya ve Fenerbahçe'yi en iyi şekilde temsil etmeye odaklanmıştık. Ben de sahada bulunduğum her dakika Fenerbahçe'ye katkı sağlamak için çalışıyorum. Oyundan alındıktan sonra düşünmeden hareket ettim. Kazanma isteğim ve öfkemin beni yönetmesine izin vermemeliydim. Kulübümüzden, Başkanımızdan, sportif direktörümüzden, bütün teknik ekipten, taraftarlarımızdan ve takipçilerimden özür dilerim. Hocamızın seçimlerine ve ekibime saygımın sonsuz olduğunu belirtmek isterim.



#Yassine Benzia
#Fenerbahçe
5 years ago