|

Beşiktaş, Trabzonspor ve Fenerbahçe'nin de istediği Ahmed Kutucu'nun peşinde

Sezonun ikinci yarısında şampiyonluk iddiasını sürdürmek için takviye yapmak isteyen Beşiktaş, forvet bölgesi için arayışlarını sürdürüyor. Listenin başında Mandzukic’in yanı sıra Kenan Karaman ve Trabzonspor ile Fenerbahçe'nin de transfer listesinde yer alan Ahmed Kutucu var.

Haber Merkezi
10:04 - 15/01/2021 Cuma
Güncelleme: 10:16 - 15/01/2021 Cuma
Yeni Şafak
Ahmed Kutucu bu sezon 9 maçta 1 gol kaydetti.
Ahmed Kutucu bu sezon 9 maçta 1 gol kaydetti.

Beşiktaş, ara transfer dönemiyle ilgili çalışmalarını sürdürüyor. Teknik direktör Sergen Yalçın’ın isteği doğrultusunda devre arası transfer döneminde santrfor takviyesi yapmayı düşünen Beşiktaş’ta, Mario Mandzukic ile yapılan görüşmelerden bugüne kadar olumlu bir sonuç çıkmadı.

35 yaşındaki Hırvat golcünün Beşiktaş’ın 6 ay için önerdiği rakamı kabul etmediği ve en az 1.5 yıllık sözleşme istediği biliniyordu. Siyah-beyazlılar, rakamları biraz yükseltse de Mandzukic’i henüz ikna edemedi ve golcü oyuncu dünden itibaren Milan ile görüşmeye başladı. İtalyan medyasında yer alan haberlere göre; Milan ile Mandzukic arasındaki temaslarda şu an rakamlar konuşuluyor, ancak anlaşma ihtimali konusunda her iki taraf da net bir görüş bildirmiyor.

Kenan Karaman gündemde

Mandzukic’in en az 1.5 yıl ve 6 milyon Euro garanti ücret isteğini kabul etmesi mümkün görünmeyen Beşiktaş yönetimi ise Almanya’da oynayan Türk oyunculara yöneldi. İlk olarak Almanya 2. Lig takımı Fortuna Düsseldorf’tan Kenan Karaman’ı isteyen siyah-beyazlılar, Alman ekibinin teklifi kabul etmemesi üzerine bu transferi sezon sonuna bıraktı.

  • Ahmed Kutucu satın alma opsiyonlu kiralık düşünülüyor
  • Beşiktaş’ın Almanya’dan istediği ikinci oyuncu ise Bundesliga’da kötü günler geçiren Schalke 04’te forma giyen 20 yaşındaki Ahmed Kutucu. Schalke ile 1.5 yıl daha sözleşmesi olan Ahmed için sezon sonu satın alma opsiyonlu kiralama düşünülüyor. Aynı zamanda milli oyuncu için Trabzonspor ve Fenerbahçe'nin de devrede olduğu gelen bilgiler arasında. Her iki takımda satın alma opsiyonlu olarak Ahmed Kutucu'yu kadrosuna katmayı planlıyor.


#Fenerbahçe
#Beşiktaş
#Ahmed Kutucu
3 yıl önce