|

Beşiktaş iki gurbetçiyi takibe aldı

Beşiktaş, takımı gençleştirme planları çerçevesinde Almanya'da top koşturan iki gurbetçi futbolcuyu kadrosuna dahil etmek için girişimlere başladı.

Yeni Şafak
11:14 - 16/02/2018 Cuma
Güncelleme: 11:30 - 16/02/2018 Cuma
Diğer
Kenan Karaman bu sezon ligde 16 maçta forma giydi ancak skor üretemedi.
Kenan Karaman bu sezon ligde 16 maçta forma giydi ancak skor üretemedi.

Yeni sezonda yaş ortalamasını düşürerek kadrosunu revize etmek isteyen siyah-beyazlılar Negredo, Atiba ve Quaresma gibi yaşı ilerleyen isimleri satıp, yerlerine gelecek vadeden isimleri transfer etmeyi planlıyor. Sezon boyunca Avrupa'daki gurbetçi oyuncuları takip eden Beşiktaş'ın takip ettiği isimler ortaya çıktı.

Habertürk'te yer alan habere göre bir dönem adı Türk takımları ile anılan ve Hannover 96 forması giyen Kenan Karaman ile Mainz'ın orta saha oyuncusu Suat Serdar'ı yakın takibe alan siyah-beyazlılar, bu isimler için girişimlerini hızlandırdı.

Girişimlere başladı

Mukavelesi bu sezon bitecek olan 23 yaşındaki Kenan'la görüşen siyah-beyazlılar, 2021'e kadar sözleşmesi bulunan 20 yaşındaki yetenek Suat için ise Alman ekibiyle temasa geçti. Suat konusunda ısrarcı olan Beşiktaş, Kenan için ise hızlı davranıyor.

  • Siyah-beyazlılar, Karaman'ın sözleşmesinin bu sezon bitecek olmasını avantaja çevirmeyi planlarken, genç futbolcunun kararını sezon sonuna doğru vereceği belirtildi.

#Beşiktaş
#Kenan Karaman
#Suat Serdar
6 yıl önce