|

Beşiktaş Leonel Vangioni'yi elinden kaçırdı

Sezon sonunda kadrosunu takviye etmek için transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ta büyük bir şok yaşandı. Gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek olan ve bu yüzden kadrosunu güçlendirmek için çalışma yürüten siyah beyazlılar imza aşamasına geldiği Arjantinli futbolcuyu menajeri yüzünden elden kaçırdı.

Yeni Şafak ve
12:59 - 15/05/2016 Pazar
Güncelleme: 13:25 - 15/05/2016 Pazar
Yeni Şafak
Leonel Vangioni (River Plate)
Leonel Vangioni (River Plate)

Süper Lig'in 33.haftasında bu akşam Osmanlıspor ile karşılaşacak olan Beşiktaş, karşılaşmadan 1 puan alması halinde yapımı tamamlanan stadı Vodafone Arena'da şampiyonluk sevinci yaşayacak. Siyah beyazlılarda şampiyonluğun yanı sıra transfer çalışmaları da tüm hızıyla sürüyor.



Anlaşma sağlanmıştı, elden kaçtı


Beşiktaş gelecek sezon öncesi transfer çalışmalarını Güney Amerika'da sürdürüyor. Özellikle sözleşmesi sezon sonunda bitecek futbolcularla ilgilenen siyah beyazlı yönetim River Plate'in sol kanat oyuncusu Leonel Vangioni'yi gündemine aldı. Uzun süredir transfer görüşmelerinde bulunan futbolcuyla imza aşamasına gelen siyah beyazlılar oyuncunun menajerinin Milan Kulübü ile anlaşmasından sonra şoka uğradı.



River Plate'de sol bek bölgesinde forma giyen futbolcuyu gelecek sezon İsmail Köybaşı'nın yerine düşünen siyah beyazlı yönetim Arjantinli oyuncu için bonservis bedeli ödemeyecekti. Oyuncu ve menajeriyle büyük ölçüde anlaşan ve transfer için sezon sonunu bekleyen Beşiktaş yönetimi, menajerin İtalyan kulübü Milan'la anlaşmasından sonra transferi rafa kaldırdı.













#Beşiktaş
#River Plate
#Arjantin
#Leonel Vangioni
8 yıl önce