|

'Beşiktaş sonunu getiremez'

Fenerbahçe kaptanı Volkan Demirel şampiyonluk yarışındaki rakipleri Beşiktaş'ı yorumladı. Tecrübeli kaleci, "Geçen sezon da 29. haftada liderlerdi. Yine 29. haftadayız. Beşiktaş'ın puan farkıyla lider olması bir anlama gelmiyor. Sonunu getirip getirmemek önemli" dedi.

Yeni Şafak
14:05 - 17/04/2016 Pazar
Güncelleme: 11:19 - 17/04/2016 Pazar
Diğer

Fenerbahçeli futbolcular, Galatasaray derbisinden sonra çok üzüldü. Volkan Demirel ile Mehmet Topal, öncü oldu; aralarında toplantı yaptılar. Zirve sonunda takım şampiyonluğa bir hafta önceye oranla daha fazla inanmaya başladı. Takımda "Mutlaka fırsat bir kez daha bize gelecek. Beşiktaş'ın gerçekten zor maçları var, bir yerde takılacaklar" inancı çok yüksek.



Nani, Manu örneği verdi


Akşam'ın haberine göre; Sarı-lacivertliler, "Beşiktaş, Akhisar'a puan kaybedecek, Galatasaray ve Konyaspor deplasmanları var. Rahat bir deplasmanları yok" derken, 11 puan geriden gelip nasıl şampiyon olduklarını konuştular. Nani, krizleri atlatma adına Manchester United'daki tecrübelerinden bahsetti. Kjaer Lille'de benzer bir dönem yaşadıklarını, kenetlenerek her şeyin üstesinden geldiklerini anlattı. Fenerbahçeli futbolcular, ellerine yine bir fırsat geçerse bunu bu kez iyi değerlendireceklerini söylediler. Volkan Demirel de geçen sezon 29. hafta Beşiktaş'ın lider olduğunu fakat sene sonunda Galatasaray'ın şampiyon, Fenerbahçe'nin ikinci, Beşiktaş'ın da üçüncü sırada tamamladığını hatırlattı.





Takibi bırakmayın


Kaptan, "Dolayısıyla çok kolay şeyler değil. Şu anda da 29. haftadayız. Beşiktaş'ın puan farkıyla lider olması bir anlama gelmiyor. Sonunu getirip, getirmemek önemli. Bizim takibi sürdürmemiz lazım" dedi.







#Volkan Demirel
#Fenerbahçe
#beşiktaş
#şampiyon
8 yıl önce