|

Beşiktaş Sosa'nın bonservisini belirledi

Beşiktaş yönetimi Arjantin ve Avrupa kulüplerinden teklif alan Arjantinli futbolcusu Jose Ernesto Sosa'nın bonservisi için flaş bir karar aldı. Kulübe ciddi teklifler geldiği aktarılan oyuncunun bonservisi için en alt sınır belirlendi.

Yeni Şafak
12:31 - 14/06/2016 Salı
Güncelleme: 13:13 - 14/06/2016 Salı
Yeni Şafak
Jose Ernesto Sosa (Beşiktaş)
Jose Ernesto Sosa (Beşiktaş)

Gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'nde oynayacak olan Beşiktaş'ta transferde sıcak gelişmeler yaşanıyor. West Ham United, Valencia ve Arjantin kulüplerinin transfer listesinde olan Jose Sosa için yönetim flaş bir karar aldı.



Siyah beyazlıların başkanı Fikret Orman, sözleşmesi 2018 yılında sona erecek 30 yaşındaki futbolcu için 10 milyon euro bonservis bedeli belirledi. Yıldız oyuncu için gelen teklifleri düşük bulan Orman'ın Arjantinli yıldız için en alt sınır olarak belirlediği rakam ise 8 milyon euro.



Şampiyonlukta payı var

Beşiktaş'ın şampiyonluğundaki en büyük pay sahiplerinden olan Jose Ernesto Sosa, bu sezon siyah beyazlı formayla 41 resmi maça çıktı. 9 gol atan Arjantinli orta saha, 14 de asist yaptı. Sergilediği performansla sezona damga vuran yıldız ismin adı eski teknik direktörü Bilic'in çalıştırdığı West Ham United, La Liga'dan Valencia ve Arjantin'den River Plate ile Estudiantes takımlarıyla anılıyor.



Teknik direktör Şenol Güneş'in takımda kalmasını istediği isim için istenen bedelin ödenmemesi durumunda Beşiktaş yönetiminin oyuncuyu bırakmayacağı belirtilirken Arjantinli oyuncunun da takımdan ayrılmak gibi bir talebi olmadığı aktarıldı.









#Jose Ernesto Sosa
#Fikret Orman
#Beşiktaş
8 yıl önce