|

Beşiktaş'a Vida için çılgın teklif

Transfer için geri sayıma geçen Beşiktaş Yönetimi, Dünya Kupası'nda boy gösteren oyuncusu Vida için gelen teklifleri masasında tutuyor. Hırvat oyuncunun satılması durumunda önemli bir bütçe oluşturacak olan siyah-beyazlılara Everton'dan flaş bir teklif geldiği belirtildi.

Yeni Şafak
12:51 - 1/07/2018 Pazar
Güncelleme: 13:20 - 1/07/2018 Pazar
IHA
Beşiktaş, geride bıraktığımız sezonun devre arasında bonservis bedeli ödemeden Vida'yı kadrosuna katmıştı
Beşiktaş, geride bıraktığımız sezonun devre arasında bonservis bedeli ödemeden Vida'yı kadrosuna katmıştı

Dünya Kupası'ndaki performansıyla Premier Lig ekiplerinin dikkatini çeken Vida, Beşiktaş'ın da en büyük kozu durumunda. Leicester City'nin teklifini değerlendiren yönetimin, bonservis bedeli olarak minimum 18 milyon euroluk bir teklif beklediği ifade edildi. Ancak Everton'ın yaptığı teklifin siyah-beyazlılara daha cazip geldiği belirtildi. Yönetimin listesinde olan Klaassen'i bonservisiyle vermeyi öneren Everton'ın, bunun yanı sıra 10 milyon euro da ödeme teklif ettiği iddia edildi.



Beşiktaş bekliyor

Hırvatistan'ın takım olarak iyi bir performans göstermesiyle Vida'nın değerinin yükselmesi, yönetimin beklemesine neden oldu. Siyah-beyazlılar, Hırvatistan'ın bir tur daha geçmesiyle birlikte 20 milyon euroluk tekliflerin gelmesini umuyor. Buradan gelecek parayla eli rahatlayacak olan Beşiktaş, transferde harekete geçecek.

#Domagoj Vida
#Beşiktaş
#Everton
6 yıl önce