|

Beşiktaş'ta 'kontenjan krizi'ne çözüm bulundu

Boyko'nun Club Brugge'a transfer olamamasının ardından takıma yeni katılan Domagoj Vida'nın lisansı çıkartılamamıştı. Siyah beyazlı yönetim, hem Vida'nın hem de yapılması beklenen yabancı forvet transferinin lisanslarının çıkartılabilmesi için Boyko ve Aras Özbiliz'in federasyondaki lisanslarını iptal edebilir. Bunun için federasyonun belirlediği rakamı ödeyecek olan Beşiktaş, böylelikle yeni transferlerinin önünü açacak.

Yeni Şafak ve
12:07 - 19/01/2018 Cuma
Güncelleme: 12:33 - 19/01/2018 Cuma
Yeni Şafak
Beşiktaş'a bedelsiz olarak transfer edilen Domagoj Vida'nın lisansı henüz çıkartılamadı.
Beşiktaş'a bedelsiz olarak transfer edilen Domagoj Vida'nın lisansı henüz çıkartılamadı.

Beşiktaş'ta takımdan gönderilmesi beklenen Denys Boyko ve Aras Özbiliz'in henüz bir takımla anlaşmamaları siyah beyazlılarda kontenjan krizinin yaşanmasına neden oldu.

Bu sebeple yeni transferi Vida'nın lisansını çıkartamayan Beşiktaş yönetimi, radikal bir kararın eşiğinde. Siyah beyazlılar Boyko ve Aras'ın takımdan ayrılmama ihtimaline karşılık iki oyuncusunun lisansını iptal edebilir. Kadroda faydalanmadığı iki oyuncuyu bu şekilde federasyon listesinden çıkartmayı amaçlayan yönetim, böylelikle hem Vida'nın lisans sorununu çözecek hem de yapılması beklenen forvet transferinin lisansını çıkartabilecek.

  • Hatırlanacağı üzere Beşiktaş'ta Pepe ve Tosic'in sakatlıkları sebebiyle Antalyaspor'la oynanacak maçta oynamaları beklenmiyor. Siyah beyazlıların bu karşılaşma öncesinde en azından Vida için lisans iptal yoluna gidebileceği ve Hırvat stoperi bu karşılaşmada oynatabileceği aktarıldı.


#Beşiktaş
#Süper Lig
6 yıl önce