|

Beşiktaş'ta sezon sonu için 3 aday

Sahasında lider Sivasspor'a kaybederek zirveyle puan farkını 10'a çıkaran Beşiktaş'ta Abdullah Avcı'yla yollar ayrılıyor. Siyah-beyazlı yönetim ise sezon sonunda ya Guti ya da Gerrard ile anlaşmak istiyor. Yerli hoca olarak da listenin ilk sırasında Rıza Çalımbay var.

Haber Merkezi
09:14 - 24/01/2020 Cuma
Güncelleme: 09:30 - 24/01/2020 Cuma
Yeni Şafak
Beşiktaş, Glasgow Rangers’ın teknik direktörü Steven Gerrard'ı takımın başına getirmek istiyor.
Beşiktaş, Glasgow Rangers’ın teknik direktörü Steven Gerrard'ı takımın başına getirmek istiyor.

Kötü sonuçlarla biten maçların ardından Beşiktaş yönetimi yol haritası belirlemek için olağanüstü toplantı gerçekleştirildi. Yönetimin uzun süren görüşmelerin ardından Göztepe maçının ardından Abdullah Avcı’yla yollarını ayırma konusunda hem fikir olduğu öğrenildi.

Beşiktaş, Avcı’yla yollarını ayırması halinde yeni takım bulana kadar maaşını ödemeye devam edeceği belirtildi. Aksi takdirde Abdullah Avcı’nın direkt gönderilmesi durumunda siyah-beyazlılar, bu sezonki alacaklarıyla beraber kontratının tamamı olan 36 milyon TL’lik ödemeyi yapmak zorunda. Avcı’nın yerine ise limit artırımı yapılamayacağı nedeniyle yardımcı antrenör Gökhan Keskin’in devam edeceği öğrenildi. Siyah-beyazlı yönetimin, sezon sonunda ise gündeminde hem yerli hem de yabancı teknik direktörler yer alıyor.


  • Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Calımbay, yerli çalıştırıcı olarak ilk sırada bulunuyor. Siyah-beyazlı yönetimin, Beşiktaş eski oyuncu ve yardımcı antrenörü olan ve şuanda İspanya 2. Lig ekibi Almeria’yı çalıştıran Guti olduğu belirtildi. Yönetimin diğer adayının ise İskoçya ekibi Glasgow Rangers’ın teknik direktörü Steven Gerrard olduğu öğrenildi.

#Beşiktaş
#Abdullah Avcı
#Rıza Çalımbay
#Guti
#Gerrard
4 yıl önce