|

Beşiktaş'tan imza şov

Transferde ağır kaldığı için eleştirilen ve önemli futbolcularının takımdan ayrılmasıyla görüşmelere hız veren Beşiktaş'ta sıcak gelişmeler yaşanıyor. Siyah beyazlı kulüpten alınan bilgilere göre gelecek hafta sonuna kadar transfer görüşmeleri sonuçlanacak ve yeni futbolcular için imza töreni düzenlenecek.

Yeni Şafak
16:27 - 20/08/2016 السبت
Güncelleme: 16:51 - 20/08/2016 السبت
Yeni Şafak
Beşiktaş Guti, Quaresma ve Simao'ya İnönü Stadı'nda imza attırmıştı. Siyah beyazlı kulüp yeni yapacağı transferlere yeni stadı Vodafone Arena'da imza attıracak ve taraftarları stadyuma kabul edecek.
Beşiktaş Guti, Quaresma ve Simao'ya İnönü Stadı'nda imza attırmıştı. Siyah beyazlı kulüp yeni yapacağı transferlere yeni stadı Vodafone Arena'da imza attıracak ve taraftarları stadyuma kabul edecek.

Stoper , orta saha ve forvet transferleri için görüşmelerini sürdüren Beşiktaş'ta yönetim artık sona geldi...



Manchester City'den Samir Nasri, Porto'dan Vincent Aboubakar, Dinamo Kiev'den Vida ile Mbokani, Chelsea'den Omeruo ve Çin'de oynayan stoper oyuncusu Gil için görüşmelerini sürdüren Fikret Orman gelecek hafta transfere nokta koymayı planlıyor.



İngiltere'de Samir Nasri ve Omeruo transferleri için görüşmelerde bulunan Fikret Orman'ın Mbokani ve Vida transferleri için de Dinamo Kiev'le görüşmelerde bulunduğu aktarıldı. Benficalı Talisca ile her konuda anlaşıldığı ve resmi açıklamanın yapılmasının beklendiği öğrenilirken Fikret Orman'ın Porto'dan Vincent Aboubakar'ın transferini bitirmek için Lizbon'a gittiği ifade edildi.



Haftaya imza şov var

Beşiktaş Kulübü'nden gelen bilgilere göre yapılması düşünülen transferler gelecek hafta sonuna kadar açıklanacak. Fikret Orman'ın İstanbul'a dönüşüyle birlikte resmi yazışmaların tamamlanacağı ve yeni transferlere Vodafone Arena'da kapsamlı bir imza töreni düzenleneceği belirtildi. Siyah beyazlı kulübün 5 futbolcuyu kadrosuna katmak üzere olduğu ifade ediliyor.



Beşiktaşlılar kadro paylaşıyor

İsmi geçen futbolcular siyah beyazlı camiayı heyecanlandırırken sosyal medyada taraftarlar yeni sezon 11'lerini paylaşmaya paylaşmaya başladı. Gelecek futbolcularla birlikte kendilerine göre bir kadro kuran siyah beyazlılar kendi aralarında kadro tartışması yaptı.



İşte Siyah beyazlıların paylaşımlarından bir kaçı;









-



























#Beşiktaş
#Fikret Orman
#Vincent Aboubakar
#Nasri
٪d سنوات قبل