|

Bolt: Artık hedefim kalmadı

Jamaikalı sprinter Usain Bolt yaptığı açıklamada, "Bu sporda, gerçekleştirmek istediğim her şeyi başardım. Emeklilik kararımdan pişman değilim" ifadelerini kullandı.

Yeni Şafak
16:38 - 15/02/2017 Çarşamba
Güncelleme: 16:42 - 15/02/2017 Çarşamba
AA
Kariyerinde 8 olimpiyat altın madalyası bulunan Jamaikalı sprinter, 100 ve 200 metrede dünya rekorlarını elinde tutmaya devam ediyor.
Kariyerinde 8 olimpiyat altın madalyası bulunan Jamaikalı sprinter, 100 ve 200 metrede dünya rekorlarını elinde tutmaya devam ediyor.

Dünyaca ünlü Jamaikalı sprinter Usain Bolt, aldığı emeklilik kararından pişman olmadığını ve atletizmde tüm hedeflerini gerçekleştirdiğini açıkladı.



Monaco basınına açıklamalarda bulunan Bolt, geçen yıl aldığı emeklilik kararının gerekçelerini anlattı.



Bu yıl ağustos ayında Londra'da düzenlenecek Dünya Atletizm Şampiyonası'nın ardından pistlere tamamen veda edecek 30 yaşındaki sprinter, atletizme devam etmesi için bir nedeni kalmadığını söyledi.



Kariyerini zirvede bırakmak istediğini vurgulayan rekortmen atlet, "Bu sporda, gerçekleştirmek istediğim her şeyi başardım. Emeklilik kararımdan pişman değilim. Eski ABD'li atlet Michael Johnson'a da zirvedeyken neden sporu bıraktığını sormuştum. Benim gibi, o da hedefi kalmadığı için atletizme devam etmek istemediğini söylemişti. Artık, onu anlıyorum." ifadelerini kullandı.





#Atletizm
#Usain Bolt
7 yıl önce