|

Bruno Alves ayrılıyor iddiası

Porto Başkanı Pino da Costa'nın transferine yeşil ışık aktığı Fenerbahçe'nin tecrübeli stoperi Bruno Alves'in, sürpriz bir karar alarak eşyalarını toplamaya başladığı öne sürüldü. Portekizli futbolcunun kupa finalinin ardından resmen ayrılacağı bildirildi.

Yeni Şafak
08:03 - 12/05/2016 Perşembe
Güncelleme: 06:40 - 12/05/2016 Perşembe
Bruno Alves ile yollar ayrılıyor iddiası...
Bruno Alves ile yollar ayrılıyor iddiası...

Gelecek sezon da Fenerbahçe'de kalması gündemde olan Bruno Alves için flaş bir iddia ortaya atıldı.



Eşyalarını toplamaya başladı

Hürriyet'te yer alan habere göre; 34 yaşındaki tecrübeli stoper eşyalarını toplamaya başladığı bildirildi. İddiaya göre, bir taşıma şirketi ile arabasını ve eşyalarını Portekiz'e göndermek için anlaşan Portekizli oyuncu, Türkiye Kupası finalinin ardından Fenerbahçe ile yollarını resmen ayıracak.



Fenerbahçe formasıyla 101 maça çıkan Alves 4 gol 3 asistle oynadı. Portekizli sarı lacivertli forma ile 27 kez sarı, 1 kez de kırmızı kart gördü.







Porto istiyor

Porto Başkanı Pino da Costa verdiği röportajda Alves'in transferinin mümkün olduğunu belirterek. 'Sözleşmesi sona eriyor. Bizim de bir defansa ihtiyacımız olduğunu düşünürsek muhtemel bir transfer' ifadelerini kullanmıştı.



34 yaşında olan Alves'in yıllık 2.5 milyon euroluk kazancını fazla bulan sarı lacivertli yönetimin tecrübeli savunmacının yerine daha uygun bir transfer yapmayı düşündüğü belirtiliyor.
























#Bruno Alves
#Fenerbahçe
#Porto
8 yıl önce