|

Bu kayıp bize ders olsun

Galatasaray Teknik Direktörü Igor Tudor, Antalyaspor beraberliği sonrası soyunma odasında yaptığı konuşmada, “Sizi diğer maçlara göre isteksiz gördüm. Bunu milli takım arasına ve yorgunluğuna veriyorum. Kasımpaşa maçında normal halinize döneceksiniz” dedi.

Yeni Şafak ve
04:00 - 12/09/2017 Salı
Güncelleme: 03:34 - 12/09/2017 Salı
Yeni Şafak
​Galatasaray Teknik Direktörü Igor Tudor
​Galatasaray Teknik Direktörü Igor Tudor

Süper Lig'de Kayserispor, Osmanlıspor ve Sivasspor'u yenerek taraftarını heyecanlandıran Galatasaray, Antalyaspor deplasmanında bıraktığı 2 puanla ayağını gazdan çekmiş oldu. Lige 3'de 3 yaparak giren Galatasaray, Antalyaspor karşısında puan kaybedince teknik direktör Igor Tudor, öğrencileriyle bir görüşme yaptı. Karşılaşmanın ardından soyunma odasında futbolcularına bir konuşma yapan Hırvat teknik adam, "Bu bize ders olsun. Bundan hepimizin ders çıkartması lazım" sözlerini sarf etti. Önceki haftalara göre öğrencilerini sahada daha az istekli gören Tudor, "Sahadaki isteksiz halinizi milli takım dönüşü olarak değerlendiriyorum ve haftaya Kasımpaşa karşısında telafi edeceğinizi düşünüyorum" diyerek serzenişte bulundu.

YÖNETİCİLERDE NDİAYE-SELÇUK ELEŞTİRİSİ

Galatasaray Tenik Direktörü Igor Tudor, Süper Lig'in 4. hafta karşılaşması olan Antalyaspor mücadelesinin 62. dakikasında yaptığı değişiklik ile protokol tribününü adeta dondurdu. Antalya'da maçı izlemeye gelen 2. Başkan Cengiz Özyalçın ve yöneticiler, Tudor'un Ndiaye'yi oyundan alması ile hayrete düştü. Cengiz Özyalçın ve Alper Narman, 90 dakikayı izlerken, Ndiaye'nin yerine Selçuk girince "Neden Ndiaye! Orta sahayı Fernando ile birlikte ayakta tutan isim neden kenara alındı" diye tepki gösterdi. Protokol tribününde Ndiaye'nin oyundan alınıp Selçuk İnan'ın girmesini yöneticiler hatalı bulurken, maç sonunda da Tudor, bu değişikliği nedeniyle eleştirildi.


Gomis Avrupa'da ilk 3'te

Süper Lig'in 4. haftasında Galatasaray'ın, Antalyaspor deplasmanında tek golünü atan Bafetimbi Gomis, Avrupa'da da zirveyi zorluyor. Swansea City'den transfer edilen ve kariyerinin en iyi sezon başlangıcını yaparak Süper Lig'de 5 gole ulaşan Gomis, Avrupa'da da Edinson Cavani ve Radamel Falcao'nun gerisinde 3. sırada yer aldı. Avrupa'nın 5 büyük ligi ve Süper Lig dikkate alındığında Gomis, en çok gol atan 3. oyuncu olma başarısı gösterdi. 5 golü bulunan Gomis, 7'şer gollü Cavani ve Falcao'nun gerisinde kaldı. Avrupa'nın 5 büyük liginde Messi, Dybala ve Icardi'nin de 5 golü bulunuyor.


Rodrigues asist krallığına oynuyor

Galatasaray'ın başarılı futbolcusu Garry Rodrigues bu sezon yaptığı asistlerle dikkat çekiyor. Geçen yıl transfer edildiğinde istenilen performansı gösteremeyen Yeşil Burun Adaları asıllıa futbolcu, bu sezon kendisini buldu. Sezon başlangıcından bu yana ligde 4 maça çıkan Rodrigues, yaptığı 3 asistle birlikte Başakşehirli Emre Belözoğlu ile birlikte ligin asist kralı konumunda bulunuyor.


Kaptanlık açıklaması

Antalyaspor maçında oyuna girdikten sonra kaptanlık pazubandını Muslera'dan aldığı için eleştirilen Selçuk İnan açıklamalar yaptı. Tecrübeli futbolcu yaptığı açıklamada, "Normalde böyle durumlarda sessiz kalırım fakat, yaşananlar canımı acıttı. Birinden zorla kaptanlık alıcak birisi değilim hele ki bu G.Saray kaptanlığı. Sorumluluklarımın farkındayım" diye konuştu. Muslera ise, "6 senedir beraber oynuyoruz bu camia için yaptıkları ortada. Selçuk bizim 1. kaptanımız ve aramızda kaptanlık sıkıntısı olamaz. Ondan sonra ben geliyorum. Oyuna girdiği zaman pazubandı Selçuk'a veririm" dedi.


#Galatasaray
#Tudor
#Selçuk İnan
7 yıl önce