|

Burak alacakları için TFF’ye başvurdu

Trabzonspor’un golcü oyuncusunun alacakları ödenmediği için TFF’ye başvuruda bulunduğu bildirildi. Burak’ın geçen sezondan 400 bin Euro olmak üzere yaklaşık 850 bin Euro’luk alacağının bulunduğu öğrenildi.

Haber Merkezi
04:00 - 8/09/2018 Cumartesi
Güncelleme: 06:16 - 8/09/2018 Cumartesi
Yeni Şafak
Burak Yılmaz
Burak Yılmaz

Trabzonspor’un golcü oyuncusu Burak Yılmaz’ın, alacakları ödenmediği için Türkiye Futbol Federasyonuna (TFF) başvuruda bulunduğu bildirildi. Kulüp asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, golcü oyuncunun transfer döneminin bitmesinin ardından alacakları için TFF’ye başvuruda bulunduğunu söyledi. Bordo-mavili futbolcunun geçen sezondan 400 bin Euro olmak üzere Trabzonspor Kulübü’nden yaklaşık 850 bin Euro’luk alacağının bulunduğu öğrenildi. Sakatlığı süren Burak Yılmaz, bordo-mavili takımın dün akşam yapılan antrenmanında yer almadı. Golcü oyuncunun salonda çalıştığı kaydedildi. Konuyla ilgili olarak konuşan Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, Burak Yılmaz’ın 800 bin Euro alacağı nedeniyle Türkiye Futbol Federasyonu’na müracaat ettiğini belirterek, “Transfer dönemi 31 Ağustos Cuma günü bitti, Burak, takip eden pazartesi sabahtan alacaklarıyla ilgili Türkiye Futbol Federasyonu’na müracaat etmiş. Biz de yeni öğrendik, bu konuda kendisiyle konuşmadık. Kendisiyle konuşmadık. Milli maç sonrası bakacağız” ifadelerini kullandı.

  • Fırtına evinde farklı esiyor
  • Trabzonspor,
  • Süper Ligde oynadığı 4 maçta 2 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet elde etti. 7 puan ile ligde 6. sırada yer alan bordo-mavililer, geride kalan 4 maçta ilk yarılarda attığı gollerle sonuca gitti. Karadeniz temsilcisi, mücadelelerin ilk yarılarında 6 gol bulurken, ikinci yarıda ise 3 gol buldu. Bordo-mavililer, evinde oynadığı Sivasspor ve Galatasaray maçlarında ilk yarıda bulduğu gollerle kazanmasını bildi. Trabzonspor, Sivasspor’u 3-1 mağlup ettiği karşılaşmadaki gollerini 7, 14 ve 27. dakikalarda buldu. Bordo-mavili ekip, Galatasaray derbisinde ise 3, 25, 45 ve 90’da fileleri sarsarak sahadan 3 puanla ayrıldı.
#Burak Yılmaz
#Trabzonposr
6 yıl önce