|

Burak için teklif değil telefon aldık

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Burak Yılmaz için Beşiktaş’tan teklif almadıklarını belirtirken, “Sadece telefon ile nabız yoklaması oldu” dedi. Ağaoğlu, 1-2 oyuncuyla haftaya imza aşamasına gelebileceklerini de sözlerine ekledi.

Yeni Şafak ve
04:00 - 5/07/2018 Perşembe
Güncelleme: 03:17 - 5/07/2018 Perşembe
Yeni Şafak
Abdülkadir Ömür, İtalyan spor gazetesi Tuttosport’un “Golden Boy” ödülü için aday gösterildi.
Abdülkadir Ömür, İtalyan spor gazetesi Tuttosport’un “Golden Boy” ödülü için aday gösterildi.

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, transfer gündemiyle ilgili önemli açıklamaladda bulundu. beIN Sports Haber’e konuşan Ağaoğlu, “Stoper ve alternatif olarak 1-2 bek oyuncusu düşünüyoruz. Castillo çalışmalara iyi başladı ama nazar değdi herhalde, sakatlığı söz konusu. Teknik heyetin raporu doğrultusunda bir kanat takviyesi de söz konusu olabilir” dedi. Burak Yılmaz’ın Beşiktaş’a gidip gitmeyeceği ile ilgili soruya Ağaoğlu, “Burak ile ilgili Beşiktaş’tan bir teklif gelmedi. Sadece telefon ile nabız yoklaması oldu, o kadar yani” cevabını verdi. Yusuf ve Abdülkadir’in transferi ile ilgili konuşan Trabzonspor Başkanı, “Yusuf için resmi bir teklif geldi Bundesliga’dan, Abdülkadir için de menajer vasıtasıyla teklif geldi. İki teklife de, bu sene düşünmüyoruz, kararı sezon sonunda vereceğiz dedik. İki oyuncu da bizim için son derece önemli” dedi. Burak, Sosa ve Kucka’nın ücretlerinde indirime gitmediğini belirten Ağaoğlu, yok pahasına satmanın da yanlış olacağını belirtti.

ARTIK OYUNCU İSMİ VERMİYORUZ

İstenen oyuncuların isimlerini açıklayınca sorun yaşandığını vurgulayan Ahmet Ağaoğlu, “Göz ucuyla bile bir oyuncuya talip olsanız 6-7 menajerle muhattap olmak zorunda kalıyorsunuz. Artık isim vermiyoruz. Haftaya 1-2 oyuncuyla imzalama aşamasına geleceğiz” ifadelerini kullandı.

Abdülkadir Ömür’ün rakibi Kylian Mbappe

Trabzonspor’un genç yeteneği altın çocuk Abdülkadir Ömür, İtalyan spor gazetesi Tuttosport’un “Golden Boy” ödülü için aday gösterildi. Bordo-mavili kulüp ile 2022’ye kadar sözleşmesi bulunan 18 yaşındaki orta sahanın en büyük rakibi ise Paris Saint Germain ve Fransa Milli Takımı’nın yıldızı Kylian Mbappe. Mbappe’nin favori gösterildiği ödül için yarışacak isimler arasında Alanyaspor’dan Fofana, Osmanlıspor’dan Barış Zeren ve geçtiğimiz sezon Rizespor’da kiralık oynayan Lincoln de var.

  • Sosa yarıda bıraktı
  • Hazırlıklarını Slovenya’da sürdüren Trabzonspor, hazırlıklarını sürdürdü. Teknik Direktör Ünal Karaman yönetiminde yapılan akşam idmanına salonda çalışan Batuhan, Burak Yılmaz, Kamil Ahmet Çörekçi ve Ahmet Hakan Sevinç katılmadı. Pas ve kenarlardan gelen toplara gol çalışması yapılırken ağrı hisseden Sosa çalışmasına salonda devam etti.
#Trabzonspor
#Burak Yılmaz
6 yıl önce