|

Burak imzayı bekliyor

Trabzonspor’da yaşadığı problemler nedeniyle Beşiktaş’la prensip anlaşmasına varan yıldız golcü Burak Yılmaz, imza atmak için siyah-beyazlıların forvet hattındaki ayrılıkları bekliyor.

Yeni Şafak ve
04:00 - 24/05/2018 Perşembe
Güncelleme: 10:31 - 24/05/2018 Perşembe
Yeni Şafak
Burak Yılmaz.
Burak Yılmaz.

Bordo-mavili yönetimle yaşadığı gerginliğin ardından Trabzon’dan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan yıldız futbolcunun, Beşiktaş’la el sıkıştığı ancak imza için beklemeye geçtiği öğrenildi.

Siyah-beyazlı kulübün sezon başında kadrosun kattığı Alvaro Negredo ve Vagner Love’dan istediği verimi alamaması, yönetimi yeni arayışlara itti. Burak Yılmaz ile söz kesen yönetimin, bu anlaşmayı resmiyete dökebilmesi için golcü kontenjanında boşluk oluşturması gerekiyor. Yüksek maaşları nedeniyle Love ve Negredo’ya şuana kadar gelen bir teklif yok.

  • Siyah-beyazlı kulüp, Burak’a imza attırabilmek için gerekirse bu golcüleri kiralayacak ve maaşlarının bir kısımını kendisi ödeyecek. Transfer sezonunun açılmasıyla birlikte, resmi imzaların atılması bekleniyor.
Almanya'da hazırlanıyor
  • Burak Yılmaz, Almanya’nın Berlin şehrinde yeni sezon hazırlıklarına zamanında katılabilmek için tedavisini yoğun bir şekilde sürdürüyor. Özkan Sümer ile yaşadığı polemiğin ardından son olarak alacaklarından dolayı Trabzonspor’a ihtar çeken Burak Yılmaz’ın bordo-mavili kulüpteki geleceği tartışma konusu olurken, milli oyuncu geçirdiği ameliyat sonrası Berlin şehrinde yeni sezona hazırlanıyor. Golcü oyuncu, kasıklarından geçirdiği ameliyat sonrası fizik tedavi ve rehabilitasyon programına yoğun bir şekilde devam ediyor.
#Trabzonspor
#Burak Yılmaz
6 yıl önce