|

Burak ve Onur Trabzon için büyük değer

Trabzonspor’da süresiz kadro dışı bırakılan Onur Kıvrak ve Burak Yılmaz’ın, eski takım arkadaşı Serkan Balcı, “Burak ve Onur, Trabzonspor için büyük değer. Onları kazanmaları gerekiyor. Bütün kötü gidişatı ya da sonuçları 2 futbolcuya mal etmemek gerekiyor” ifadelerini kullandı.

Haber Merkezi
04:00 - 18/11/2018 Pazar
Güncelleme: 05:53 - 18/11/2018 Pazar
Yeni Şafak
Serkan Balcı, Trabzonspor’da kadro dışı bırakılan Burak Yılmaz’ın, İstanbul’a geleceğini düşündüğünü söyledi.
Serkan Balcı, Trabzonspor’da kadro dışı bırakılan Burak Yılmaz’ın, İstanbul’a geleceğini düşündüğünü söyledi.

TFF 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Sarıyer’in tecrübeli futbolcusu Serkan Balcı, Trabzonspor’da kadro dışı bırakılan Burak Yılmaz’ın, İstanbul’a geleceğini düşündüğünü söyledi. Trabzonspor’da forma giyen eski takım arkadaşları Burak Yılmaz ve Onur Kıvrak’ın kadro dışı kalmasıyla ilgili açıklama yapan Serkan, iki oyuncunun da bordo-mavili kulüp için çok değerli olduğunu dile getirdi. Burak ve Onur’un, Trabzonspor’un 2010-2011 sezonu kadrosunda bulunan son 2 oyuncu olduğunu hatırlatan Serkan, “2010-2011 sezonu ekibinde bulunan son 2 oyuncu da kadro dışı kaldı. Tabii ki Trabzonspor’da içerde ne problemler olduğunu bilmiyoruz. Burak ve Onur, Trabzonspor için büyük değer. Onları kazanmaları gerekiyor. Bütün kötü gidişatı ya da sonuçları 2 futbolcuya mal etmemek gerekiyor” ifadelerini kullandı.

BURAK, İSTANBUL’A GELİR

Başarının, Burak ve Onur gibi kaliteli futbolcuların kazanılmasıyla geldiğini vurgulayan Serkan, şöyle devam etti: “Bunu daha önceki dönemlerde Beşiktaş’ta Şenol Güneş ile Ricardo Quaresma arasında da gördük. Şenol hoca, kendi cephesine aldığı Quaresma’dan yıllarca çok iyi bir şekilde faydalanabildi. Hem Burak’ın hem de Onur’un çok iyi futbolcular olduğunu düşünüyorum. Burak Yılmaz’ın geçmişi çok iyi. Trabzonspor’dan ayrıldığına göre, İstanbul’a gelecektir.”


YABANCI ODAKLI OLDUK

Kariyerinde Gençlerbirliği, Fenerbahçe, Trabzonspor, Antalyaspor ve Mersin İdmanyurdu formalarıyla Süper Lig’de mücadele edip, A Milli Takım için de ter döken Serkan Balcı, Türkiye’nin son dönemde futbolda yabancı oyuncu odaklı bir hale geldiğini savundu. Genç oyunculara yeterli desteğin verilmediğini vurgulayan Serkan, şunları kaydetti: “Türk futbolu olarak yabancı odaklı bir hale geldik. Genç Türk oyuncuların üzerine yeterince düşmüyoruz. Bu, üstünde düşünülmesi gereken bir konu. Türk futbolunun halini görüyoruz. Hem borç batağındayız hem de oyuncu kalitesi olarak çok iyi seviyelerde değiliz. Başarı desek, Avrupa’da doğru düzgün bir başarımız da yok. Bunların önleminin bir an önce alınması gerekiyor.”

Şenol Güneş’le görüşmedim F.Bahçe’yi davet etmedim

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, teknik adamlık konusunda Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş ile görüştüğü, Fenerabahçe başkanını gelecek hafta sonunda Trabzon’da oynanacak karşılaşmaya davet ettiği şeklindeki haberlerin gerçeği yansıtmadığı bildirdi. Ağaoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Fenerbahçe maçına bir hafta, genel kurula iki hafta kala, sağdan soldan insafsızca saldırmaya başladılar. Önce Şenol Güneş’le görüştüğüm, ardından Fenerbahçe başkanını sarı-lacivertli takımla yapacağımız maça davet ettiğim... Yarın neler uydurulacağı belli değil ama her iki haber de külliyen yalan” ifadelerini kullandı. Bunların kasıtlı olarak ileri sürüldüğünü belirten Ağaoğlu, “Bu haberleri çıkaranların amaçlarını tahmin etmek zor değil ama şimdilik tek bir cevap yeterli sanırım. Benim amacım, Trabzonspor’a hizmet etmek. Sizin amacınız ne acaba?” değerlendirmesinde bulundu.

#Serkan Balcı
#Trabzonspor
#Ahmet Ağaoğlu
5 yıl önce