|

Burak Yılmaz veda edecek

G.Saray yönetimi, West Ham United'ın teklifine sıcak bakarken milli futbolcu da ayrılığı kafasına koymuş durumda. Burak'ın satılmamasını isteyen tek isim teknik direktör Denizli. Avrupa'dan men cezasının eşiğinde olan G.Saray'da ilk veda Burak'tan gelebilir.

Yeni Şafak ve
04:00 - 25/01/2016 Pazartesi
Güncelleme: 23:27 - 24/01/2016 Pazar
Yeni Şafak

Osmanlıspor maçından sonra 'Transferim 2-3 güne belli olur” diyen, gol sevincinde taraftara el sallayarak adeta veda eden Burak Yılmaz, günleri sayıyor. Galatasaray'ın UEFA'nın Finansal Fair Play kuralları nedeniyle Avrupa'dan men edilme tehlikesiyle karşı karşıya kalması sonrası West Ham United'dan ciddi bir teklif alan 31 yaşındaki golcü, ayrılığı tamamen kafasına koymuş durumda. G.Saray yönetimi, West Ham United'ın teklifine sıcak bakarken yıldız futbolcunun gitme isteği de yönetimin elini güçlendiriyor. Transferi istemeyen tek taraf ise teknik heyet. Teknik direktör Mustafa Denizli, mali imkansızlıklar nedeniyle Burak'ın satışına sıcak bakmıyor. Transferde rotayı Burak Yılmaz'ın kararı belirleyecek.



EFSANE OLMASINA BİR GOL KALDI

Galatasaray'dan ayrılmayı düşünen Burak Yılmaz eğer kalır ve bir gol daha bulursa, sarı-kırmızılı efsaneler arasına girecek. G.Saray formasıyla 81 golü olan Burak, 82 gole ulaştığında en golcü 10 futbolcu arasında yer alacak. Listede Metin Oktay, Hakan Şükür, Arif Erdem, Tanju Çolak, Gündüz Kılıç, Gökmen Özdenak gibi isimler bulunuyor.



Denizli çare olamadı

G.Saray'ı kendine getirmeye Mustafa Denizli de yetmedi. 7 lig maçına çıkan Denizli, 10 puan kaybı yaşadı; (3 galibiyet, 2 beraberlik, 2 mağlubiyet) topladığı 11 puanla maç başına 1.57 puan ortalaması tutturdu. G.Saray, Hamza Hamzaoğlu döneminde ise 11 haftada 6 galibiyet, 3 beraberlik ve 2 yenilgi aldı; 1.90 puan ortalamasıyla oynadı.



#Burak Yılmaz
#veda
#transfer
8 yıl önce