|

Burak Yılmaz’ın cevabı bekleniyor

Trabzonspor’da geçen sezon sergilediği performansla dikkatleri üzerine çeken Burak Yılmaz’ın takımda kalıp kalmayacağı yönündeki belirsizlik sürüyor. Oyuncudan yıllık ücretinde indirime gitmesini talep eden bordo-mavili yönetim, 32 yaşındaki golcünün bu konudaki kararını bekliyor.

Yeni Şafak ve
04:00 - 3/06/2018 Pazar
Güncelleme: 03:41 - 3/06/2018 Pazar
Yeni Şafak
 Burak Yılmaz’ın takımda kalıp kalmayacağı yönündeki belirsizlik sürüyor.
Burak Yılmaz’ın takımda kalıp kalmayacağı yönündeki belirsizlik sürüyor.

Yeni sezona kadrosunu takviye ederek girmek isteyen Trabzonspor’da, takımdaki geleceği merakla beklenen oyuncuların başında Burak Yılmaz geliyor. Genel koordinatör Özkan Sümer’le sosyal medya üzerinden yaşadığı polemik ve alacakları nedeniyle kulebi ihtar çekmesiyle tepki alan oyuncunun gelecek sezon takımda olup olmayacağı belirsizliğini koruyor. Trabzonspor yönetiminin ücretinde indirim beklediği oyuncular arasında yer alan Burak Yılmaz’ın bu talebe henüz yanıt vermediği, yönetimin ise iç ve dış transferi kamp çalışmalarına kadar noktalamayı hedeflediği belirtildi. Özellikle İstanbul takımlarının transfer gündeminde olduğu iddia edilen Burak Yılmaz ile ilgili Trabzonspor yönetimi yıllık ücretinde fedakarlık beklendiği yönünde çağrı yapmıştı. Almanya’da tedavisine devam edilen Burak’ın yönetimin yaptığı bu çağrıya olumsuz yanıt vermediği ancak şu ana kadar bir indirim de yapmadığı öğrenildi.

KAMPA KADAR ÇÖZÜLECEK

Teknik direktör Ünal Karaman’ın da Burak Yılmaz’ın takımda kalmasını istediği, bu noktada yönetim kurulunun oyuncudan yapmasını beklediği fedakarlığın gerçekleşmesi durumunda kendisiyle yeni bir sözleşme imzalayarak yola devam edeceği belirtildi. Bu konudaki gelişmelerin önümüzdeki günlerde netlik kazanması bekleniyor. Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu da mevcut şartlarda yeni bir güncellemenin gerektiğini vurgulayarak, kampa kadar iç ve dış transferi çözmeye çalışacaklarını söyledi.


Rodallega Göztepe yolunda

Trabzonspor’da tamamlanan sezonda Burak Yılmaz’ın gölgesinde kalan ve çok fazla forma şansı bulamadığı için takımdan ayrılmak isteyen forvet oyuncusu Rodallega’ya Göztepe’nin talip olduğu belirtildi. İzmir’i çok seven ve sık sık bu kente giderek fotoğraflar paylaşan Rodallega’nın da Göztepe’yi istediği ancak Trabzonspor’un oyuncuyu bonservissiz bırakmayı düşünmemesi nedeniyle transferin netlik kazanmadığı öğrenidi. Rodallega’nın önümüzdeki günlerde yönetimle görüşmesi bekleniyor.

#Trabzonspor
#Burak Yılmaz
6 yıl önce