|

Burak Yılmaz'ın kavga ettiği İETT şoförü konuştu!

Burak Yılmaz'ın 8 Aralık günü bir İETT şoförüyle tartıştığı anların kamera kaydı ortaya çıkmıştı. Olayla ilgili İETT şoförü Orhan Çimen, yaşananlara ilişkin detayları anlattı.

Yeni Şafak
00:21 - 20/12/2016 Salı
Güncelleme: 01:02 - 20/12/2016 Salı
Yeni Şafak

8 Aralık günü İstanbul Nişantaşı'nda yaşanan olayda Burak Yılmaz, bir halk otobüsü şoförüyle tartışmıştı. Ardından aracından inen milli oyuncu, eliyle aracın kapısına vurmuştu. Otobüs durunca ise tartışma alevlenmişti.



Yaşananlarla ilgili İETT şoförü Orhan Çimen Beyaz Futbol'da şu detayları aktardı:



"Cama elini vurdu. Ben de durdum kapıyı açtım. Hemşehrim niye vuruyorsun dedim. Artist misin? diye söyleyince üstüme yürüdü. Ben de bana vurmaması için sopa çıkardım. Sonra da Burak Yılmaz aşağı inince sopayı bıraktım.



Arabanın önüne geçip küfürler yağdırdı. Korumalar geldi, onu zorla alıp götürdüler.







Sopayı çıkarmazsam Burak bana vuracaktı. Sopayı görünce geri gitti. Ben de sopa ile kendimi korudum. O bana vursaydı ben de ona vururdum. Teyze, "Evladım bırak bunu bu birşeyler içmiş" dedi.



Burak Yılmaz olduğunu sonradan öğrendim. Haksız olsam kendisinden özür dilerim, elini de öperim. Haksız değilim ki pişman olayım.



Burak Yılmaz'ı hakaretten dolayı mahkemeye verdim. Ona söyleyecek sözüm yok. Kendisinin haksız olduğunu biliyor."



"Lisansımı iptal edecekler"


Çimen, belgesinin iptal edildiğini ve işten çıkartıldığını söyleyerek, "Normalde yarın sabah servise çıkacaktım fakat beni merkeze çağırdılar. Yarın lisansımı iptal edecekler" dedi.









#Burak Yılmaz
#Otobüs
#Şoför
7 yıl önce