|

Burak'ın kadro dışı kalması söz konusu değil

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, basının karşısına çıktı. Burak Yılmaz konusunda açıklamalarda bulunan Ağaoğlu, golcü futbolcunun kadro dışı kalması yönünde bir şeyin söz konusu olmadığını ifade etti.

Yeni Şafak
15:44 - 13/09/2018 الخميس
Güncelleme: 15:55 - 13/09/2018 الخميس
Yeni Şafak
Ahmet Ağaoğlu.
Ahmet Ağaoğlu.

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, dün Burak Yılmaz'ın yaptığı açıklama sonrası basının karşısına çıktı. Golcü futbolcunun Beşiktaş'a transfer iddiaları hakkında kamuoyunu bilgilendiren Ağaoğlu, önemli ifadeler kullandı.

Ağaoğlu'nun açıklamaları
'28 Ağustos'ta bir teklif geldi'
  • 28 Ağustos’ta Beşiktaş’tan Burak’la alakalı bir teklifin geldiği iletildi. Bu teklif kulüpten değil, menajerler aracılığıyla geldi. Kulüpten gelmeyen teklifler benim için yok hükmündedir.

    Teklifi ciddiye almadım, başkan yardımcılarıma yönlendirdim. Sonrada da konu kapandı. Bu görüşmelerden Burak Yılmaz'ın haberi yok. 'Beni satmaya çalıştılar' şeklindeki ifadeyi o görüşmeler çerçevesinde değerlendirip kırgınlık içerisine girmiş olabilir.

    Bu teklif bizden gitmedi, teklif menajerler aracılığıyla bize geldi. O yüzden bunu Trabzonspor'un Burak Yılmaz'ı satma çabası olarak görmek yanlış. Satmayacağımı çok defa açık olarak ifade etmiştim.

'Kadro dışı kalması söz konusu değil'
  • Burak Yılmaz bizim takımımızın en değerli oyuncularından birisi. Benim en değerlimi en kıymetlimi elimden almak da kolay değildir. Her zaman futbolculuğunu duruşunu takdir ettiğimi birisidir. Burak Yılmaz'ın bize ihtar çekmesini bir 'başkaldırı' olarak değil bir 'yanlış anlama' olarak değerlendiriyorum. Kadro dışı bir disiplin suçudur. Burak'ın açıklamaları bana yönelik. O yüzden kadro dışı kalma söz konusu değil.
Kaptanlık olayı
  • Burak zaten ikinci kaptanımız. Onur'un kaptan olduğu bir takımda da sakatlık olmadığı sürece zaten kaptanlık pazubandı Onur'un kolundan çıkmaz. Burak'ın kaptanlık mevzusuna kafayı takacağını çok zannetmiyorum. Bizim beklentimiz Burak'ın bir an önce eski formuna kavuşması.
'Takım ruhu oluştu'
  • Trabzonspor'da yaşadığımız bazı gerçekler var. İyi bir takım ruhu oluştu. Kendisine çok güvendiğimiz, inandığımız hocamız Ünal Karaman'la birlikte oyuncularımız inanılmaz bir hava yakaladı. Herkes canla başla mücadele ediyor. Galatasaray'ı yendik, sevindik ama o gece sabaha kadar uyuyamadım. Ağustos ayına kadar henüz 1 kuruş ödeyebilmiş durumda değiliz. Biz savaş veriyoruz, bu bizim savaşımız. Gelirleri 2023'e kadar temlikli olan bir kulübü zirve yarışının içinde tutmaya çalışıyoruz.
#Trabzonspor
#Burak Yılmaz
#Ahmet Ağaoğlu
٪d سنوات قبل