|

Buraya şansla gelmedik

G.Saray Sportif AŞ Yöneticisi Levent Nazifoğlu, "26 puanımız var. Bu son 7 sezonun en iyi 2. performansı. Bazı maçlarda kötü oynadığımız doğru. Diğer takımlar da kötü oynuyor ama sadece G.Saray konuşuyuyor ” dedi

Yeni Şafak ve
04:00 - 6/12/2016 Tuesday
Güncelleme: 06:30 - 6/12/2016 Tuesday
Yeni Şafak

Galatasaray Sportif A.Ş yöneticisi Levent Nazifoğlu, Kasımpaşa'yı 2-1 yendikleri karşılaşma sonrası önemli açıklamalarda bulundu. Nazifoğlu, yaşadıkları sıkıntılı dönemin ardından ligde üst üste 2 maçlarını kazandıklarını hatırlatarak, alınan 6 puanın zirve yarışını daha da hareketlendirdiğini aktardı. “Süper Lig'de her şey olabilir. Takımların güçleri birbirine denk” ifadelerini kullanan Nazifoğlu, şunları söyledi: “Galatasaray'ın bazı maçlarında kötü oynadığını kabul ediyorum. Diğer takımların da kötü oynadıkları maçlar var. Ancak sadece Galatasaray gündeme geliyor. Bizim 13. hafta itibarıyla 26 puanımız var ve son 7 sezonun en iyi ikinci performansı. Bu durumu şansa bağlamak da bana göre vicdansızlıktır.” Nazifoğlu, mevcut durumda Fenerbahçe'nin 1 puan önünde bulunduklarını, puan farkını lider Başakşehir ile 5'e, ikinci sıradaki Beşiktaş ile ise 3'e indirdiklerini hatırlatırken, “Devre arasına girdiğimizde daha da farklı bir durum oluşabilir. Bana göre her şey olabilir. Lige verilecek araya kadar 3 maçımız daha var ve ikisini evimizde oynayacağız. Kendi sahamızda çok daha iyi ve baskılı olduğumuz da bir gerçek” ifadelerini kullandı.



ADEM BÜYÜK'Ü YOLDA GÖRSEM TANIMAM


Nazifoğlu, önceki günkü maçta kaçırdığı penaltı sonrası Galatasaray'a transfer olacağı söylentileri çıkan Adem Büyük içinse, "Gerçek dışı ithamlarda bulunuluyor. Adem Büyük'ü yolda görsem tanımam. Bu tür spekülasyonlarla hem Galatasaray hem de Adem yıpratılmaya çalışılıyor. Ben Adem Büyük'le bugüne kadar hiç karşılaşmadım. Onun transferi konusu da hiç gündemimize gelmedi. Çocuğa iftira atıyorlar. Ayıptır, yazıktır, günahtır. Böyle bir iftira atılır mı? Onun da çoluğu çocuğu vardır” dedi.



Bruma parlamaya devam ediyor






Galatasaray'da bu sezon ortaya koyduğu performansla dikkatleri üzerine çeken Portekizli oyuncu Bruma, Kasımpaşa maçında attığı golle takımına galibiyeti getiren isim oldu. Portekizli oyuncu, forma giydiği 13 maçta 5 gol atarken, 3 de asist yaptı. Galatasaray, Süper Lig'de Bruma'nın gol attığı maçlarda mağlubiyet yaşamadı. Sarı-kırmızılı takım, Portekizli futbolcunun fileleri havalandırdığı 5 karşılaşmadan 4 galibiyet ve 1 beraberlikle ayrıldı. Bruma, Eren Derdiyok'tan sonra en skorer oyuncu konumunda bulunuyor. Sarı-kırmızılı takımın ligdeki 20 golünün 6'sını Eren Derdiyok, 5'ini ise Bruma attı. Portekizli futbolcu, ligdeki tüm gollerini deplasmanda kaydetti. Bu arada, Galatasaray Dergisi'nin aralık sayısına konuşan Bruma, "Ekstra çalışmamın karşılığını alıyorum. Korkmadan rakibin üstüne gidiyorum" diye konuştu.


#Galatasaray
#Levent Nazifoğlu
7 years ago