|

Caceres'in Trabzonspor'a transfer ihtimali yok

Defansa hattına transfer yapması beklenen Trabzonspor'da gündeme Martin Caceres geldi. Muharrem Usta döneminde sakat olduğu gerekçesiyle transferinden vazgeçilen oyuncunun menajerlik şirketi yenisafak.com Spor Servisi'ne açıklamalarda bulundu.

12:47 - 10/07/2019 Çarşamba
Güncelleme: 13:29 - 10/07/2019 Çarşamba
Yeni Şafak
Martin Caceres, Uruguay Milli Takımı ile Copa America'da mücadele etti.
Martin Caceres, Uruguay Milli Takımı ile Copa America'da mücadele etti.

Muharrem Usta döneminde Trabzon'a kadar gelen ancak sakatlığı bahane edilerek transfer edilmeyen Martin Caceres, tekrar bordo mavililerin gündemine girdi.

Juventus ile şampiyonluk yaşayan sonrasında Copa America'da Uruguay forması giyen oyuncunun bonservisi elinde. Bu sebeple birçok teklif olan Caceres, kendisine gelen teklifleri değerlendiriyor.

Bonservisi elinde olması sebebiyle Trabzonspor'un kadrosuna katmak istediği iddia edilen oyuncu için menajerlik şirketi yetkilileri net açıklamalarda bulundu.

Caceres'in menajerlerinden Sabatino Durante'nin sahibi olduğu şirketin yetkilileri Caceres'in İtalya'da futbol hayatına devam etmek istediğinin altını çizerken Trabzonspor defterinin kendileri için çoktan kapandığını söyledi.

Durante, Caceres'in çocuklarının İtalya'da eğitim hayatlarına devam ettiğini ve Uruguaylı oyuncunun Serie A'da kariyerine devam edeceğini açıklarken Atalanta ya da Lazio kulüplerinden birini tercih edebileceklerini aktardı.

  • Martin Caceres, Trabzonspor ile anlaşamadığı transfer döneminde Southampton'a imza atmış sonrasında sırasıyla Verona, Lazio ve Juventus formaları giymişti.
#Martin Caceres
#Trabzonspor
5 yıl önce