|

Caner Erkin'in menajerinden 'Beşiktaş' açıklaması

Fenerbahçe'de Galatasaray derbisi öncesi 18 kişilik kadroya alınmayan Caner Erkin için menajeri Batur Altıparmak, yenisafak.com'a açıklamalarda bulundu. Altıparmak Caner'in Beşiktaş ile anlaştığını yalanlarken oyuncunun sarı lacviertlilerle yeni sözleşme imzalayıp imzalamayacağının belirsiz olduğunu aktardı.

Yeni Şafak ve
18:43 - 13/04/2016 Çarşamba
Güncelleme: 18:52 - 13/04/2016 Çarşamba
Yeni Şafak
Caner Erkin ( Fenerbahçe)
Caner Erkin ( Fenerbahçe)

Fenerbahçe'de derbi öncesi kadro dışında kalan Caner Erkin ile ilgili olarak kısa bir açıklamada bulunan Batur Altıparmak , yıldız oyuncunun Galatasaray maçının 18 kişilik kadrosuna alınmamasının Beşiktaş ile alakalı olmadığını belirtti.



Altıparmak, 'Caner için Beşiktaş'la anlaştığımız yüzde yüz yalan. Böyle bir şey yok. Bundan sonra Fenerbahçe ile yeni bir sözleşme imzalanır mı, bilmiyorum. Bekleyip göreceğiz.' diye konuştu.



Caner Erkin için Batur Altıparmak'ın şirketi 'Footalent' önceki günlerde yenisafak.com'a yaptığı açıklamada sözleşme için sezon sonunun beklendiğini ve sarı lacivertlilerin yeni sözleşmeye yanaşmaması durumunda Avrupa'dan gelen tekliflerin değerlendirileceğini belirtmişti.



İşte Caner'in menajerlik şirketinin yaptığı açıklama;


  • ''Caner Erkin ve Mehmet Topal için henüz bir görüşme gerçekleştirmedik. Transferde önceliğimiz tabiki de Fenerbahçe. Ancak kulüp sözleşme uzatmayı düşünmezse Avrupa'dan gelen teklifleri değerlendirmeye alabiliriz. İki futbolcu da hem Fenerbahçe'nin hem milli takımın çok önemli oyuncuları. Futbolcularımıza talep olması gayet normal. Caner Erkin için Inter ile imzalanmış herhangi bir şey söz konusu değil. Görüşmemiz de olmadı.''




Fenerbahçe'de şok kadro dışı Caner'in paylaşımı Fenerbahçe taraftarını kızdırdı











#Fenerbahçe
#Caner Erkin
8 yıl önce