|

Caner-Talisca gerginliği Leipzig maçında başlamış

Trabzonspor maçı sonrasında Beşiktaş'ta Caner Erkin ile Anderson Talisca arasında yaşanan gerilimin sebebinin Şampiyonlar Ligi'nde oynanan Leipzig maçına dayandığı belirtildi.

Yeni Şafak
10:31 - 3/10/2017 Salı
Güncelleme: 11:20 - 3/10/2017 Salı
IHA
Caner Erkin Leipzg maçında gördüğü sarı kartın ardından Talisca'ya tepki gösterdi.
Caner Erkin Leipzg maçında gördüğü sarı kartın ardından Talisca'ya tepki gösterdi.

Caner Erkin ve Talisca’nın Trabzonspor maçı sonrası yaşadığı belirtilen kavganın fitilinin Leipzg maçında ateşlendiği ifade edildi.

Takvim'in iddiasına göre ikili arasında Şampiyonlar Ligi maçı sonrası soyunma odasında küfürleşmeye kadar giden bir tartışma yaşadı.

O iddiaya göre Caner-Talisca krizinin seyri şöyle;
İkili arasındaki kriz Leipzg maçında başladı

Talisca bir pozisyonda topu kaybedince Caner Erkin, Keita'yı durdurmak zorunda kaldı. Caner Erkin, Keita'yı durdurduğu için sarı kart görünce bu kez Talisca'yı suçladı. İkili arasında soyunma odasında küfürleşmeye kadar varan bir tartışma yaşandı. Araya giren takım arkadaşları ikiliyi sakinleştirdi.




Gerginlik Trabzonspor maçına taşındı

Caner ve Talisca arasında o gün başlayan soğukluk Trabzon maçında daha da büyüdü. Maç sonrasında bu kez Talisca, Abdülkadir'den çalım yediği için Caner Erkin'e tepki gösterince kavga daha da büyüdü.

Yumruk yumruğa kavga ettiler

İkili birbirleriyle önce küfürleşti ardından Talisca, Caner'e tekme attı. Bunun üzeri ikili yumruk yumruğa kavga etti. Olayı önlemek için araya giren takım arkadaşları iki futbolcuyu güçlükle sakinleştirmeye çalıştı.


#Beşiktaş
#Caner Erkin
#Anderson Talisca
7 yıl önce