|

Castillo ve Onazi satış listesinde

Trabzonspor’da transfer görüşmeleri için yönetimden izin isteyen Castillo ve Onazi’ye vize çıktı. Bordo-mavililer, bu iki oyuncudan gelecek parayla hem yıllık maaşta tasarrufa gitmek hem de eksik bölgelere transfer yapmak istiyor.

Yeni Şafak ve
04:00 - 22/05/2018 Salı
Güncelleme: 03:34 - 22/05/2018 Salı
Yeni Şafak
 Castillo ve Onazi’ye vize çıktı.
Castillo ve Onazi’ye vize çıktı.

Trabzonspor Yönetim Kurulu, yeni sezon öncesinde transfer çalışmalarını sürdürüyor. Bir yandan kadrosuna futbolcu katmak, bir yandan da yüksek maliyetli futbolcuları takımdan göndermek için uğraşan bordo-mavili yönetim, yeni sezon öncesinde ince eleyip sık dokuyor. Karadeniz ekibi, transfer çalışmalarında ilk olarak Süper Lig’in son haftasında oynanan Karabükspor karşılaşması öncesinde takımdan ayrılmak istediklerini yönetime bildiren Fabian Castillo ve Ogenyi Onazi’ye izin verdi. Trabzonspor yönetimi, bu iki oyuncunun menajerleriyle temasa geçerek bekledikleri teklifleri iletti.

6 MİLYON EURO BONSERVİS BEKLENİYOR

Castillo ve Onazi’nin bu kararlarının ardından bordo-mavili kulüp, 4 milyon 318 bin Euro bonservis bedeli ödediği Castillo ile 3 milyon 500 Bin Euro verilen Onazi için gelecek teklifleri beklemeye geçti. Nijeryalı oyuncu Onazi 1 milyon Euro yıllık ücret alırken, Kolombiyalı Castillo’da yıllık 1 milyon 68 bin Euro’ya bordo-mavili takımın formasını terletiyor. Her iki oyuncu için de 3 milyon Euro’nun altında gelecek olan teklifleri kabul etmeyeceği belirtilen bordo-mavili yönetimin, Onazi ve Castillo’yu satarak hem yıllık maaşta tasarrufa gitmesi hem de eksik bölgelere transfer için bütçe oluşturması bekleniyor.

  • Yönetim toplanıyor
  • Yeni sezon öncesinde başta teknik direktör sorununu çözmek isteyen Trabzonspor yönetim kurulunun, yarın Ahmet Ağaoğlu başkanlığında Trabzon’da toplanacağı öğrenildi. Kulüp Genel Koordinatörü Özkan Sümer’in de yer alması beklenen toplantıda öncelikle yeni teknik direktörün belirleneceği ve bu ismin Samet Aybaba, Sadi Tekelioğlu, Mustafa Akçay ve Giray Bulak isimlerinden biri olacağı belirtildi.
#Trabzonspor
#Onazi
#Castillo
6 yıl önce