|

Cengiz Ünder'den sonra şimdi de Barış Alıcı

Başakşehir Kulübü, geçtiğimiz sezon başında Altınordu'dan Cengiz Ünder'i transfer etmiş ve 1 sezon oynattıktan sonra 13 milyon 700 bin euro karşılığında Roma'ya satmıştı. İstanbul ekibi yaz transfer döneminde Altınordu'dan yeni bir transfer hamlesi yapmaya hazırlanıyor. Başakşehir'in şimdiki hedefi ise 20 yaşındaki Barış Alıcı.

Yeni Şafak
14:20 - 11/04/2018 Çarşamba
Güncelleme: 14:39 - 11/04/2018 Çarşamba
Yeni Şafak
20 yaşındaki Barış Alıcı, Altınordu formasıyla Süper Lig devlerinin takibine girdi.
20 yaşındaki Barış Alıcı, Altınordu formasıyla Süper Lig devlerinin takibine girdi.

Bu sezon 1. ligde çıktığı 28 maçta 9 gol atıp 9 da asist yapan Barış Alıcı, Süper Lig kulüplerinin transfer gündeminde yer alıyordu. 20 yaşındaki futbolcu için ilk teklif yapan kulübün Başakşehir olduğu öğrenildi.

Sağ kanatta oynayan oyuncu bu sezon dikkatleri üzerine çekmeyi başarırken Başakşehir'in 1.5 milyon euro + sonraki satıştan pay maddesiyle oyuncuyu Altınordu'dan istediği belirtildi.

Sezon sonunda tarafların tekrar masaya oturacağı belirtilirken Başakşehir'in Barış'ın transferinde ısrarcı olduğu öğrenildi.

Altınordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu ne demişti?


  • "Geçen senenin son bölümünde performansını sürekli geliştiren bir oyuncu. İkinci yarıya çok iyi başladı. Etkili bir oyuncu. Cengiz’in mesela İtalya’da yaptıkları benim için normal. Barış da böyle bir futbolcumuz. Alttan birçok oyuncumuz geliyor. İnsanlar hemen olsun istiyor. Barış, attığı gollerle hem takıma hem de kendisine katkı sağladı. Yarışırken yetiştirmeye de çalıştırıyoruz. Barış’ın hedefi de uluslararası seviyede bir futbolcu olmak. Tabii ki böyle futbolcularımızın çıkması bizi gururlandırıyor."


#Cengiz Ünder
#Barış Alıcı
#Başakşehir
6 yıl önce