|

Cenk Tosun İngiliz basınının hedefinde

Beşiktaş'ın toplamda 28 milyon euro bedelle Everton'a gönderdiği Cenk Tosun, Premier Lig'de çıktığı iki maçta henüz beklentileri karşılayamadı. Gol atamadığı için eleştirilmeye başlayan milli futbolcu için Erman Toroğlu da ilginç bir iddiayı gündeme getirdi.

Yeni Şafak
15:48 - 21/01/2018 Pazar
Güncelleme: 16:12 - 21/01/2018 Pazar
Yeni Şafak
Everton formasıyla iki maça çıkan ve henüz golle buluşamayan Cenk Tosun eleştirilerin hedefinde yer alıyor.
Everton formasıyla iki maça çıkan ve henüz golle buluşamayan Cenk Tosun eleştirilerin hedefinde yer alıyor.

Beşiktaş'ın Premier Lig takımlarından Everton'a sattığı Cenk Tosun, Tottenham ve West Bromwich Albion karşılaşmalarında etkisiz bir görüntü çizdi. Milli futbolcu bu sebeple İngiliz basınının diline düştü.

İngiltere'nin önde gelen gazeteleri milli futbolcunun performansını eleştirirken sadece Echo Gazetesi, Cenk Tosun'un etkisiz görüntüsünü Everton'ın oyun anlayışına bağladı.

Liverpool yerel basınından Echo'nun haberinde ise milli futbolcunun istediği topları alamadığı belirtilirken "Cenk ileride yalnız kaldı ancak bazı ilk dokunuşlarda iyi göründü" denildi.

Erman Toroğlu'ndan Cenk Tosun iddiası
  • Milli futbolcunun performansının tartışıldığı son dönemde futbol yorumcularından Erman Toroğlu da ilginç bir iddiayı gündeme getirdi. Toroğlu, Cenk Tosun'un bir arkadaşına "Premier Lig çok iyi ama burada top hiç durmuyor" dediğini söylediğini iddia etti.



#Cenk Tosun
#Premier Lig
6 yıl önce