|

Chedjou yönetime rest çekti

Galatasaray'ın devre arasında takımdan göndermek istediği defans oyuncusu Aurelien Chedjou'nun, sezon sonuna kadar olan alacaklarını almadan hiçbir yere gitmeyeceğini menajeri aracılığıyla yönetime ilettiği belirtildi.

Yeni Şafak
10:00 - 28/11/2016 Pazartesi
Güncelleme: 07:13 - 28/11/2016 Pazartesi
Diğer
Chedjou bu sezon Galatasaray formasıyla 10 maça çıktı.
Chedjou bu sezon Galatasaray formasıyla 10 maça çıktı.

Galatasaray'ın sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Kamerunlu oyuncusu Aurelien Chedjou'nun yönetime alacakları konusunda rest çektiği öğrenildi.



Sar-kırmızılıların devre arası transfer döneminde takımdan göndermek istediği Kamerunlu defans oyuncusu Aurelien Chedjou'nun menajeri aracılığıyla yönetime mesaj gönderdiği kaydedildi.



Habertürk'te yer alan habere göre Chedjou; sezon sonuna kadar olan alacakları ödenmeden hiçbir yere gitmeyeceğini söyledi. Tecrübeli oyuncu yıllık 2,2 milyon Euro garanti ücretle oynarken sezon sonunda bonservisini bedavaya alarak ayrılma hakkına sahip.



Sezon başında gönderilmek istendi

Sezon başında da gönderilmeye çalışılan ancak yıllık ücretini karşılayacak kulüp bulamayınca takımda kalan Chedjou'nun, alacaklarının zamanında ödenmemesi nedeniyle huzursuz olduğu öğrenildi.



Yönetimin de, para konusunda sorun çıkardığı için teknik direktör Riekerink'ten, Chedjou'yu oynatmamasını istediği belirtildi.




#Aurelien Chedjou
#Galatasaray
7 yıl önce