|

'Chelsea benim rüyamdı'

Chelsea, Corinthians forması giyen 26 yaşındaki Brezilyalı golcü Alexandre Pato'yu 6 aylığına kiraladı. Sambacı futbolcu ilk sözlerini havalanında söyledi ve "Rüyamı gerçekleştirmek için buradayım. Chelsea benim yeni adresim. Kulübe ve taraftara bana olan desteklerinden ötürü çok teşekkür ediyorum''dedi.

Yeni Şafak
17:19 - 27/01/2016 Çarşamba
Güncelleme: 15:27 - 27/01/2016 Çarşamba
Diğer

Londra ekibinin hücum hattını güçlendirmek için kadrosuna katmaya düşündüğü oyuncu İngiltere'ye ulaştı. Londra'daki havaalanında görüntülenen oyuncunun, sağlık kontrollerinden geçmek üzere Ada'ya ayak bastığı duyuruldu. Sao Paulo'dan direkt uçuşla gelen oyuncunun, testlerin ardından kendisini Chelsea'ye bağlayan sözleşmeye imza atacağı bildirildi.



Haftada 30 bin sterlin alacak

Chelsea oyuncuyu 6 aylık kiralık olarak Corinthians'tan kadrosuna katacak, haftalık ücreti 30 bir sterlin olacak. Oyuncunun 12 milyon sterlinlik de satın alma opsiyonu olacağı belirtildi. İngilizler Londra ekibinin, Pato transferini gerçekleştirememesi durumunda Robin van Persie'yi B planı olarak düşündüğünü yazmıştı.



'Chelsea benim rüyamdı'

Öte yandan Sambacı futbolcu ilk sözlerini havalanında söyledi ve "Rüyamı gerçekleştirmek için buradayım. Chelsea benim yeni adresim. Kulübe ve taraftara bana olan desteklerinden ötürü çok teşekkür ediyorum. Tek isteğim sahaya çıkmak ve oynamak. Çok da fazla konuşamıyacağım çünkü çok mutluyum. Yeni takım arkadaşlarımla tanışmak için sabırsızlanıyorum" diye konuştu.


#chelsea
#alexandre pato
#corinthians
#transferi
#spor haberi
8 yıl önce