|

Chelsea'nin hedefi Robin Van Persie

İngiltere Premier Lig'de kötü bir sezon geçiren Chelsea, forvet arayışını sonuçlandırmak istiyor. İngiliz basınına göre Pato ile yakından ilgilenen Chelsea, bu transferde başarılı olamazsa hedefinin Robin van Persie olacağı iddia edildi.

Yeni Şafak
11:10 - 27/01/2016 Çarşamba
Güncelleme: 11:57 - 27/01/2016 Çarşamba
Diğer

Chelsea, ara transfer döneminin bitimine altı gün kala forvet arayışını sonlandırmak istiyor. Corinthians'ın Brezilyalı forveti Alexandre Pato'yu kiralık olarak renklerine katmak için çabalayan Chelsea, alternatif planını da belirledi. Sporcope'da yer alan haberde İngiliz basınına göre, Londra ekibi Pato transferinde başarılı olamazsa, rotayı Fenerbahçe'nin Hollandalı forveti Robin van Persie'ye kıracak.



Pato'nun sağlık durumu korkutuyor

Radamel Falcao'nun sakatlığı sonrasında Diego Costa'yı yedekleyecek iyi bir forvet arayan Chelsea, Shakhtar Donetsk forması giyen Alex Teixeira için girişimde bulundu. Teixeira transferinde Liverpool'un avantajlı konuma geçmesiyle Corinthians'ın forvet oyuncusu Alexandre Pato'yu listenin başına alan Londra ekibi, Brezilyalı futbolcunun formu ve sağlık durumundan endişe duyuyor. Chelsea Pato'nun sağlık durumunda bir sıkıntı çıkması halinde, Fenerbahçe'nin Hollandalı forveti Robin van Persie hakkında girişimde bulunmaya karar verdi.



Fenerbahçe'ye sezon başında katılan Robin van Persie, sarı lacivertli formayla 28 resmi maçta 12 gol 1 asist ile oynadı.





#robin van persie
#chelsea
#transfer
#fenerbahçe
8 yıl önce