|

Christoph Daum İngiltere'de iş başvurusunda bulundu

Ülkemizde Fenerbahçe ve Beşiktaş ile Süper Lig şampiyonlukları yaşayan ayrıca Bursaspor'da görev alan Alman teknik adam Christoph Daum, yeniden yeşil sahalara geri dönüyor. Son olarak Romanya Milli Takımı'nda görev alan Christoph Daum, İngiltere Championship takımlarından Bristol City'ye iş başvurusunda bulundu. Kabul edilmesi durumunda Christoph Daum, Bristol City'nin başına geçecek.

Haber Merkezi
10:49 - 11/07/2020 Cumartesi
Güncelleme: 11:16 - 11/07/2020 Cumartesi
Yeni Şafak
Christoph Daum 66 yaşında.
Christoph Daum 66 yaşında.

Türkiye'de Beşiktaş, Fenerbahçe ve Bursaspor'u çalıştıran Christoph Daum, İngiltere'de hocalık yapmak istiyor. Alman teknik adam son olarak görev yaptığı Romanya Milli Takımı'ndan 3 yıl önce ayrılmıştır. Bu süreyi boşta geçiren Daum, Bristol City için iş başvurusu yaptı.

Bristol Live adlı sitenin haberine göre, Bristol City CEO'su Mark Ashton, deneyimli teknik adamın kulübe iş başvurusunda bulunduğunu açıkladı. Ayrıca diğer İngiliz basınında yer alan haberlerde, Daum'un birçok takımda çalıştığı ve tecrübesinden dolayı kulüpte görev alabileceği iddia edildi.
nda Bristol City 12. sırada yer alıyor.
  • Christoph Daum daha önce, Stuttgart, Beşiktaş, Bayer Leverkusen, Fenerbahçe, Bursaspor, Romanya Milli Takımı gibi pek çok takımda görev almıştı. Alman teknik adam ülkemizde 94/95 sezonunda Beşiktaş ve 2003/2004 ile 2004/2005 sezonlarında Fenerbahçe ile Süper Lig şampiyonluğu yaşamıştı.


#Christoph Daum
#Bristol City
#Championship
4 yıl önce