|

Çin’den Lavezzi’ye servet

Transfer dönemine damga vuran Çin Süper Lig ekiplerinden Hebei Fortune PSG forması giyen Ezequiel Lavezzi’ye servet gibi bir teklifinde bulunmaya hazırlandığı iddia edildi.

Yeni Şafak
10:22 - 11/02/2016 Perşembe
Güncelleme: 14:40 - 11/02/2016 Perşembe
Diğer

Son olarak kadrosuna Beşiktaş'tan Ersan Adem Gülüm'ü kadrosuna katan Hebei Fortune'un son gözdesinin PSG forması giyen Ezequiel Lavezzi olduğu iddia edildi. Sporcope'un haberine göre İtalya basını Çin Süper Lig ekiplerinden Shanghai Shenhua'nın bir sezon için 15 milyon euro teklif ettiği oyuncuya Hebei Fortune takımı iki sezon için 38 milyon euroluk teklifte bulunduğunu iddia etti.



Transfer döneminde kadrosuna AS Roma'dan Gervinho'yu da katan Hebei Fortune'un, Inter'in de içinde olduğu transfer yarışında bir adım önde olduğu belirtildi.



Sezon sonunda PSG ile olan sözleşmesi sona erecek olan ve takımdan ayrılması beklenen 30 yaşındaki oyuncunun ismi Serie A ve Premier Lig ekipleri ile de anılıyordu. Özellikle Inter teknik direktörü Roberto Mancini'nin sezon sonunda kadrosuna katmak istediği Arjantinli oyuncunun kariyerine Çin Süper Ligi'nde devam etmesi bekleniyor.



2012 yılından beri Fransa Ligue 1 ekiplerinden PSG forması giyen Ezequiel Lavezzi, bu sezon çıktığı 24 maçta 3 gol 1 asistlik performans sergiledi. Arjantinli oyuncu PSG formasıyla bugüne dek 3 lig şampiyonluğu bir de Fransa Kupası kazanmayı başarmıştı.






#Hebei Fortune
#PSG
#Ezequiel Lavezzi
8 yıl önce