|

Cocu Jorgensen'i istiyor

Fenerbahçe'de yeni teknik direktör Philip Cocu, yönetimden Feyenoord forması giyen Danimarkalı golcü Jorgensen'in transferinin bitirilmesini istedi.

Yeni Şafak
08:59 - 25/06/2018 Pazartesi
Güncelleme: 09:18 - 25/06/2018 Pazartesi
Diğer
Cocu'nun bugün ya da yarın İstanbul'a gelerek Fenerbahçe ile resmi sözleşmeyi imzalaması bekleniyor.
Cocu'nun bugün ya da yarın İstanbul'a gelerek Fenerbahçe ile resmi sözleşmeyi imzalaması bekleniyor.

Kadrosunu golcü transferiyle güçlendirmeyi planlayan Fenerbahçe, Luuk De Jong, Paco Alcacer ve Bast Dost gibi isimleri gündemine alırken yeni teknik direktör Phillip Cocu'nun, yönetime Feyenoord forması giyen Nicolai Jorgensen’in ismini verdiği belirtildi.

Fanatik'te yer alan habere göre pivot özellikli bir santrfor isteyen 47 yaşındaki teknik adam, Danimarkalı golcü için tüm şartların zorlanması gerektiğini iletti. Bu talebin ardından ise Sportif Direktör Damien Comolli'nin harekete geçtiği bildirildi.

İlk görüşme olumlu

27 yaşındaki futbolcu için maliyet araştırması yapan Fransız futbol adamının, vakit kaybetmeden Feyenoord ile temas kurduğu aktarıldı. İlk görüşmelerin olumlu geçtiği belirtilirken, ilerleyen günlerde somut adımların atılması bekleniyor.

  • Geçen sezon 13 kez rakip fileleri havalandıran Jorgensen’in de yeni bir maceraya hazır olduğu ve Türkiye’ye gelmeye sıcak baktığı ifade edildi.

#Fenerbahçe
#Nicolai Jorgensen
6 yıl önce