|

Conte Premier Lig'e doğru

İngiltere Premier Lig’de bu sezon hayal kırıklığı yaşayan Chelesa, gelecek yıl İtalyan teknik adam Antonio Conte'yi takım başına getirmek istediği iddia edildi.

Yeni Şafak
17:50 - 2/02/2016 Salı
Güncelleme: 15:57 - 2/02/2016 Salı
Diğer

Geçen sezon lig şampiyonluğu yaşadığı Jose Mourinho ile bu sezona kötü bir başlangıç yapan Londra ekibi, Portekizli çalıştırıcı ile yollarını ayırıp Hollandalı teknik adam Guus Hiddink'i takımın başına getirdi.



Manchester City'nin gelecek sezon için İspanyol çalıştırıcı Pep Guardiola ile anlaşmasının ardından Chelsea de 2016-17 sezonu için hazırlıklarını hızlandırdı.



Sporcope'da yer alan haberde İngiliz basınında “Maviler”in İtalyan teknik adam Antonio Conte ile görüşme halinde olduğu ve anlaşma sağlanması halinde gelecek yıl takımın başına geçebileceği iddia edildi.



Son olarak 2011-2014 yılları arasında Juventus'u çalıştıran deneyimli teknik adam, 2014 yılından bu yana İtalya Milli Takımı'nın başında yer alıyor. Antonio Conte, Juventus'u çalıştırdığı 3 yılda 3 lig şampiyonluğu, iki İtalya Süper Kupa şampiyonluğu yaşadı.


Premier Lig'de bu sezon 23 maçta 28 puan toplayabilen Chelsea, puan durumunda 13. sırada yer alıyor. Conte futbolculuk kariyerinde Lecce ve Juventus formaları giydi. 46 yaşındaki teknik adam, 12 yıl boyunca Juventus formasıyla mücadele etti.



#antonio conte
#juventus
#chelsea
#transfer
8 yıl önce