|

Daha güçlü Beşiktaş istiyorum

Siyah-beyazlılarda durumu belirsizliğini koruyan Mario Gomez, çarpıcı açıklamalar yaptı. Alman forvet, “Grup maçlarıyla başlayacağımız Şampiyonlar Ligi'nde en az 6 maçımız var. 6 kez yenilmek istemiyorum. Daha güçlü bir takım haline gelmeliyiz. Geleceğim kulüp politikasına bağlı” dedi

Yeni Şafak
04:00 - 4/06/2016 Cumartesi
Güncelleme: 09:23 - 4/06/2016 Cumartesi
Yeni Şafak

Beşiktaş'ın sezon başında İtalya'nın Fiorentina takımından kiraladığı, ancak gelecek sezon siyah-beyazlı takımda kalıp kalmayacağı belirsizliğini koruyan Alman golcü Mario Gomez, çarpıcı açıklamalarda bulundu. Siyah-beyazlı takımda, ligde ağları 26 kez sarsarak gol kralı olan ve sergilediği performansla şampiyonlukta önemli payı bulunan 30 yaşındaki forvet, Beşiktaş'ta kalmak için paranın önemli olmadığını söyledi. Almanya'nın Bild gazetesine konuşan Gomez, Beşiktaş'taki geleceğini kulübün politikasının belirleyeceğini ifade etti. Yıldız golcü, daha güçlü bir takım haline gelmeleri gerektiğini belirterek, “Şampiyon oldum, yine olmak istiyorum. Grup maçlarıyla başlayacağımız Şampiyonlar Ligi'nde en az 6 maçımız var. 6 kez yenilmek istemiyorum. Umarım kulüp doğru karar verir" dedi. Alman golcü, “Türkiye'de herkes rahat olsun. Derdim para değil, bir kuruş bile fazla para istemiyorum. Başkan gerçekleri biliyor" diye konuştu.



OLACAKLAR UMRUMDA DEĞİL


Siyah-beyazlı takımda istekleri yerine gelmediği taktirde olacaklar hakkında da konuşan Gomez, “Kariyerimin son düzlüğüne girdim. Bundan sonra olacaklar çok da umrumda değil. Avrupa Şampiyonası esnasında gelecek sezonla ilgili kendimi strese sokmak istemiyorum" diye konuştu. 30 yaşındaki oyuncu, 21 Nisan'da önümüzdeki sezon da bin Euro'ya yeniden siyah-beyazlı takımda oynamasını sağlayacak opsiyonu kullandırtmamış ve bonservisi yeniden Fiorentina'ya geçmişti. İtalyan ekibi de bonservis bedeli olarak 8 milyon Euro istemişti.




#Mario Gomez
#Şampiyonlar Ligi
#Beşiktaş
8 yıl önce