|

Daha iyi olacağım

Fenerbahçe’nin Antalya kampında başarılı performansıyla öne çıkan isimlerden olan Nabil Dirar, “Sadece futbola odaklanmış durumdayım. Uzun süre oynamıyordum, oynadıkça performansım da artacak” dedi. Dirar, F.Bahçe kadrosunun da bireysel anlamda kaliteli olduğunu vurguladı.

Haber Merkezi
04:00 - 13/01/2019 Pazar
Güncelleme: 03:21 - 13/01/2019 Pazar
Yeni Şafak
Fenarbahçe forması giyen Nabil Dirar
Fenarbahçe forması giyen Nabil Dirar

Fenerbahçe’de maç eksiğine rağmen, kadro dışı kalması nedeniyle uzun süre tek başına antrenman yapmasına rağmen Faslı oyuncu Dirar, Antalya kampında performansıyla öne çıkan isim oldu. Fizik olarak takımın en iyilerinden olan Dirar, profesyonelliğiyle de teknik heyetten tam not aldı. Antrenmanlarda çalışkanlığıyla dikkat çeken Faslı futbolcu, kadro dışı kaldığı dönemde de çalışmalarını hiçbir zaman aksatmadı ve harfiyen çalışma programını uyguladı, özel antrenörü eşliğinde özel çalışmalar yaptı. Devre arası kampında da çok iyi çalışan Dirar, fizik kondisyon olarak takımın en iyi isimlerinden biri oldu. Takım arkadaşları arasında da oldukça sevilen bir isim olan Dirar’ın affedilmesi de takıma olumlu yansıdı. Sadece saha içinde değil saha dışında da çok güçlü bir karakter olan Dirar, takım içerisinde morali bozulan oyuncuları destekleyen bir karakter olarak da ön plana çıkıyor. Tecrübeli futbolcu da kendisini çok iyi hissettiğini belirtirken, “Sadece futbola odaklanmış durumdayım. Uzun süre oynamıyordum, oynadıkça performansım da artacak. Hocam bana güvendi ve inandığını gösterdi. Takım arkadaşlarım da bana inandıklarını hissettirdi. İkinci yarıda takıma gollerim ve asistlerimle takıma katkı vermek istiyorum. Umarım ikinci yarı hem benim hem de F.Bahçe için güzel şeylerin başlangıcı olur” dedi. “F.Bahçe bireysel anlamda çok önemli oyunculara sahip” diyen Dirar, “F.Bahçe iyi bir takım. Ligin ilk yarısını çok kötü bir yerde bitirdik, ancak ikinci yarıda gerek taktiksel gerek takım halinde çok daha iyi işler yaparak daha iyi noktalara geleceğiz” şeklinde konuştu.

NEDEN GEÇ AFFEDİLDİ

Dirar’ın uzun süre takımdan uzak olmasına rağmen sergilediği performans neden geç affedildiği ve tecrübeli futbolcudan takım zor günlerden geçerken neden yararlanılmadığı yönündeki eleştirileri de artırdı. Dirar’ın halen sportif direktör Comolli ile arasının bozuk olduğu ve kadro dışı kararında Fransız futbol adamını sorumlu tuttuğu kaydedildi.

Slimani umut vermiyor

Fenerbahçe’nin Cezayirli golcüsü İslam Slimani, performansıyla hayal kırıklığı yaşatıyor. Sezon başında transfer edilen tecrübeli golcü bugüne kadar kendisinden beklenen performansı gösteremedi. Slimani saha içerisinde çok fazla koşarak defansı yıpratmadaki başarısını asıl işi olan gol atmakta gösteremiyor. Ligde ilk yarıda sadece 1 kez fileleri havalandırabilen Slimani’nin AZ Alkmaar ile oynanan hazırlık maçında sergilediği performansla da gelecek adına umut vermedi. Tecrübeli golcü, bu sezon attığı goller yerine kaçırdığı gollerle gündeme oturdu. Sezon içinde birçok maçta taraftarların büyük tepkisini çeken Cezayirli futbolcu, AZ Alkmaar ile oynanan hazırlık maçında da kaçırdığı gol nedeniyle tepki çekti. F.Bahçe’de mutsuz olan Slimani de menajerine kendisine kulüp bulmasını istedi, ancak resmi bir teklif söz konusu değil. Slimani’nin gol yollarında yine bitik bir görüntü çizmesi 30 yaşındaki golcü futbolcunun bu durumu taraftarları ikinci yarı öncesinde endişelendiriyor.

F.Bahçe’yle görüşüyoruz


Fenerbahçe’nin transfer gündeminde yer alan Alberth Elis, ülke basınına verdiği özel röportajında önemli açıklamalarda bulundu. MLS ekiplerinden Houston Dynamo forması giyen Alberth Elis, Fenerbahçe ile görüştüğünü açıkladı. Alberth Elis, özel röportajında “Fenerbahçe ile görüşüyor musun?” şeklindeki soruyu yanıtladı ve “Evet, bir teklif var. Görüşmelerimiz devam ediyor. Fenerbahçe çok büyük bir takım, Türkiye liginin de rekabet düzeyinin yüksek olduğunu biliyorum” ifadelerini kullandı. Türkiye’den taraftarların sosyal medya hesaplarını takip etmeye başladığını söyleyen 22 yaşındaki hücum ouncusu, “Sosyal medya hesabımı birçok Türk takip etmeye başladı. Hepsi bana Fenerbahçe’ye gelmemi söylüyor. Bekleyip göreceğim” dedi. Genç oyuncu Houston Dynmamo’nın kendisi için bir bonservis belirlediğini ancak kendisinin de Avrupa’ya gitme fırsatını değerlendirmek istediğini dile getirdi. Golcü oyuncu “Türkçe birkaç kelime öğrendin mi?” şeklindeki soruyu ise gülerek “Hayır, henüz öğrendim” sözleriyle yanıtladı. 22 yaşındaki Honduraslı futbolcu, kariyerinde Olimpia, Moterrey, Houston formaları giydi. Elis, sağ kanatta görev yapabilen bir futbolcu. MLS’te 56 maça çıkan Elis, 21 gol, 12 asistlik performans sergiledi. Honduras Milli Takımı’nda 31 maçta 7 gol atan Elis, Amerika Ligi’nde Houston forması giyiyor.


  • John Mikel Obi F.Bahçe’ye yakın
  • Çin Süper Ligi ekiplerinden Tianjin Teda ile olan sözleşmesi feshedilen John Mikel Obi, Fenerbahçe’ye yakın. Nijerya basınında çıkan habere göre 31 yaşındaki futbolcu, sarı-lacivertlilerin yaptığı teklifi kabul etmeye hazırlanıyor. Haberde Çin ekipleri ve ABD’den de transfer teklifleri alan Mikel Obi’nin Fenerbahçe’ye daha yakın olduğu ve alacağı yıllık ücretteki pürüzlerin gidermesi durumunda sarı-lacivertlilere imza atacağı belirtildi. Mikel Obi’nin menajerinin Fenerbahçe ile görüşme halinde olduğu, transferin birkaç gün içerisinde resmen açıklanabileceği kaydedildi. Geçen sezon Çin Süper Ligi’dne 18 maça çıkan tecrübeli futbolcu, 2 gol 2 asistlik performans sergilemişti.
  • Victor Mosses bedelsiz gelecek
  • F.Bahçe, Chelsea’nin gözden çıkardığı Nijeryalı kanat oyuncusu Victor Mosses’i sezon sonuna kadar kiramayı planlıyor. Yıllık 4 milyon Euro kazanan Moses için F.Bahçe sezon sonuna kadar olan alacağı olan 2 milyon Euro’yu karşılayarak bu transferi gerçekleştirmek istiyor. İngiliz ekibinin de bu transfer onay verdiği, transferin gelecek hafta netleşeceği öğrenildi.
#Fenerbahçe
#Nabil Dirar
5 yıl önce