|

DAUM BUNDAN İBARET

Maçın başındaki müthiş seyirci desteğini "Bushi biliyor bu işi" golüyle yitirmeye başlayan Siyah-beyazlılar, ikinci yarıda oynadığı "Baya" futbolla yuhalandı ve ıslıklandı. Kalesine "majino hattı" çeken ve "sorti" yaptıkça Beşiktaş'ı "ufalayan" İstanbulspor alkışlanırken, Daum, Bilgili ve futbolcular "kayıtsız-şartsız"dı.

Yeni Şafak
00:00 - 15/09/2001 Cumartesi
Güncelleme: 15:31 - 23/08/2016 Salı
Yeni Şafak

Beşiktaş, kendi evinde oynadığı maçta ligin flaş takımı İstanbulspor'a mağlup olarak kötü gidişini sürdürdü: 0-1. Maça müthiş bir seyirci desteğiyle çıkan Siyah-beyazlı takım, oyun disiplinini bozmayan ve defansında iyi kapanan İstanbulspor karşısında gol pozisyonu bulmakta zorlandı. 41. dakikada ani gelişen İstanbul atağında, Bushi uzaktan sert vurdu ve takımını öne geçiren golü attı.




4 puanla dipteler


İkinci yarıda da beklenenin aksine durgun Beşiktaş vardı. Siyah-beyazlı futbolcular mağlubiyetin de etkisiyle şuursuzca rakip kaleye saldırırken, İstanbulspor atakları da Kjaer'in kalesinde tehlikeye dönüştü. Maçın tek golüne imza atan Bushi'nin bir şutu da direkten dönerken, İstanbulspor 90 dakika sonunda sahadan galibiyetle ayrılarak gol yemediği ligdeki çıkışını sürdürdü. Beşiktaş ise ligdeki 8. puanını kaybetti.




Sertan onbirde


İSTANBULSPOR'da geçen sezon kiralık olarak oynayan Sertan, Daum'un kararıyla bu sezon ilk kez bir lig maçına, ilk 11'de başladı.Daum, savunmada Ahmet Yıldırım'ı yedekler arasında soyundurup, bu mevkiyi Ümit, Ronaldo ve Tayfur'dan oluşturdu. Bu arada PAF takımları arasında oynanan maç 1-1 berabere sonuçlandı. Öte yandan terör olaylarında hayatını kaybedenler için 1 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu.



#Beşiktaş
#Daum
23 yıl önce