|

Demba Ba: Beşiktaş’la görüşeceğim

Daha önce 2 defa Beşiktaş forması giyen Demba Ba, yeniden siyah-beyazlı formayı giymeye çok yakın. 2. Başkan Ahmet Nur Çebi ile bir araya gelecek olan Senegalli yıldız, “Beşiktaş’ta tekrar oynamak güzel olur” dedi.

Yeni Şafak ve
04:00 - 21/05/2018 Pazartesi
Güncelleme: 04:38 - 21/05/2018 Pazartesi
Yeni Şafak
Senegalli golcü Demba Ba
Senegalli golcü Demba Ba

Göztepe ile sözleşmesi sona eren Senegalli golcü Demba Ba, bu hafta içinde siyah-beyazlı yöneticilerle görüşeceğini söyledi.

Galatasaray maçının ardından açıklama yapan Demba Ba, “Kısa süre içinde Beşiktaş İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi ile bir görüşmem olacak. Beşiktaş’ta tekrar oynamak güzel olur ama transferim için birşey söyleyemem. Neler olacağını zaman gösterecek” ifadelerini kullandı.

Sezonun ikinci yarısında İzmir temsilcisi Göztepe’de forma giyen 32 yaşındaki futbolcu, görev yaptığı 13 maçta 7 gol attı. Daha önce 2 kez Beşiktaş forması giyen Demba Ba, Çin ekibi Shenhua’dan da bonservisini aldı. Siyah-beyazlı kulüp, Senegalli futbolcunun transferini bitirirse, bu anlaşma için herhangi bir bonservis bedeli ödemeyecek.

Elindeki golcüler Alvaro Negredo ve Vagner Love’dan verim alamayan Beşiktaş, ileri uçtaki gol problemini Demba Ba ile kapatmaya çalışacak. Siyah-beyazlıların, Senegalli yldız ile senelik 2.5 milyon Euro’dan 2 yıllık mukavele yapacağı öğrenildi.


#Demba Ba
#Ahmet Nur Çebi
6 yıl önce