|

Denizli'nin tahtı sallanıyor

Galatasaray Avrupa Kupası'nda Lazio ile 1-1 berabere kalarak ev sahibi avantajını kullanamazken, sarı-kırmızılı camia okları tecrübeli teknik adam Mustafa Denizli'ye yöneltti.

Yeni Şafak
13:48 - 19/02/2016 Cuma
Güncelleme: 14:29 - 19/02/2016 Cuma
DHA

Galatasaray Yönetimi ve Başkan Dursun Özbek birçok konuda ağır tenkitlere uğramasına rağmen Hamza Hamzaoğlu'nun görevine son verip, Mustafa Denizli'yi teknik direktörlüğe getirmesi camiada çoğunlukla olumsuz karşılanmamıştı.



Denizli'nin göreve gelmesi ile birlikte Galatasaray'ın yükselişe geçeceğini düşünenler yanıldı. Mustafa Denizli ile birlikte Galatasaray düşüşe geçti. Hamza Hamzaoğlu görevi bıraktığında liderin 5 puan gerisinde olan ve şampiyonluk şansı taşıyan Galatasaray Denizli ile birlikte liderin şu an 15 puan gerisine düştü. Türkiye Kupası'nda yoluna devam eden sarı-kırmızılı kulüp, Avrupa kupalarında ilk önemli uyanışını 1988 yılında Mustafa Denizli ile gerçekleştirse de şimdi Denizli ile Avrupa'da da tekliyor.





Galatasaray Yönetimi'nde henüz gün yüzüne çıkmayan Denizli eleştirileri çoğalırken, 'Sosyal Medya'da sarı-kırmızılı taraftarlar tecrübeli hocayı yerden yere vurdu. Spor medyasının büyük bir bölümü de Mustafa Denizli'nin Lazio maçında sahaya sürdüğü 5 stoperli takımı eleştirirken tecrübeli teknik adamın heyecanını yitirdiği ve oyuncu değişikliklerinde geç kaldığı gibi, yapılan değişikliklerin de yanlış olduğu görüşleri çoğunluk kazandı.







#mustafa denizli
#galatasaray
#eleştiri
8 yıl önce