|

Denys Boyko: Ayrılmak istiyorum

Beşiktaş'ın devre arasında Dnipro'dan transfer ettiği Ukraynalı file bekçisi Denys Boyko'nun ayrılma kararını teknik direktör Şenol Güneş'e ilettiği iddia edildi. Bu gelişme üzerine siyah-beyazlı yönetimin yeni sezon öncesi kaleci transferi için harekete geçtiği bildirildi.

Yeni Şafak
16:06 - 21/04/2016 Thursday
Güncelleme: 17:01 - 21/04/2016 Thursday
Diğer
Denys Boyko ayrılık kararını Şenol Güneş'e iletti.
Denys Boyko ayrılık kararını Şenol Güneş'e iletti.

Beşiktaş'ta Fenerbahçe ile şampiyonluk mücadelesi devam ederken, bir yandan da yeni sezonun planları yapılıyor. Gelecek sezon için kadrosunu daha da güçlendirmek isteyen Beşiktaş'ta kaleci Denys Boyko'dan sürpriz bir ayrılık talebi geldi.




Ayrılmak istediğini Şenol Güneş'e iletti

Sporx'te yer alan habere göre; Beşiktaş'a gelişinden sonra Tolga Zengin'in gerisinde kalan ve oynadığı karşılaşmalarda tam anlamıyla güven vermeyen Boyko, teknik direktör Şenol Güneş ve kaleci antrenörü Jose Sambade ile kritik bir görüşme yaptı. Dnipro'nun kalesinin vazgeçilmezi olan Boyko, Beşiktaş'ta yedek kalmaya alışık olmadığı için sezon sonunda ayrılmak istediğini söyledi. Beşiktaş'ı sevdiğini ancak sürekli forma giyeceği bir kulübe gitmek istediğini belirten Boyko'nun talebi yönetime aktarıldı.



Beşiktaş yönetimi, Boyko'nun bu kararının ardından sezon sonu 28 yaşındaki kaleciyi kiralık olarak göndermek için kulüp arayışlarına başladı. Siyah-beyazlı yönetim ayrıca yeni sezon öncesi farklı bir kaleciyi kadroya katmak için harekete geçti.






Boyko'nun yerine Fabricio

Boyko'nun bir sezon kiralık olarak gitmesiyle Tolga Zengin'e yedek olarak sadece Günay Güvenç'in kalacak olması nedeniyle yönetim daha önce listesinde olan ancak sakatlığı nedeniyle transferini gerçekleştiremediği Deportivolu Fabricio Agosto Ramirez (Fabri) için yeniden nabız yoklamaya başladı. 28 yaşındaki İspanyol kaleciye Sambade'nin onay vermesi nedeniyle Beşiktaş'ın bu transferi bitireceği öğrenildi.



Video: Boyko'nun Dnipro'daki performansı









#Denys Boyko
#Beşiktaş
#Kaleci
8 years ago