|

Derbiden zaferle ayrılacağız

Beşiktaş Başkanı Orman, takımı yarınki F.Bahçe derbisine motive etmek için önceki akşam takımla tesislerde yemek yedi. Orman'ın, futbolculara, “Kendinize güvenin ve her zaman oynadığınız gibi oynayın yeterli olur” dedi.

Yeni Şafak ve
04:00 - 24/02/2018 Cumartesi
Güncelleme: 04:46 - 24/02/2018 Cumartesi
Yeni Şafak
Beşiktaş Başkanı Fikret Orman
Beşiktaş Başkanı Fikret Orman

Beşiktaş'ta Şampiyonlar Ligi'nde Bayern Münih karşısında alınan 5-0'lık yenilgi, takımda moralleri alt üst ederken yönetim, yarın yapılacak kritik Fenerbahçe derbisi öncesi oyuncuları karşılaşmaya mental olarak hazırlamak için elinden geleni yapıyor. Bayern maçının ardından hemen her gün bir yönetici Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'nde takımın yanında yer alırken önceki gün akşam idmandan sonra takımı ziyaret eden başkan Fikret Orman'ın oyuncularla birlikte yemek yediği ve yaptığı konuşmada kendilerine duyduğu güveni dile getirdiği öğrenildi. Orman'ın takımla yaptığı toplantıda Bayern Münih maçıyla söze girerek, “Bayern Münih dünyanın sayılı takımları arasında. Üstelik Almanya'da oynadık ve henüz 16. dakikada 1 kişi eksik kaldık. Sizin yerinizde kim olsa aynı skorla karşı karşıya kalabilirdi. Gidip de mahalle takımına yenilmediniz. Sakın kafanıza takmayın” ifadelerini kullandığı belirtildi.

YÖNETİM YALNIZ BIRAKMAYACAK

Lig yarışına da değinen Başkan Fiknek Orman'ın, “Liderle aramızdaki puan farkı 5. Bu kapanmayacak bir fark değil. Zaten önümüzde daha zirve yolundaki rakiplerimizle yapacağımız karşılaşmalar var. Onları kazandığımız takdirde kendi göbeğimizi kendimiz kesecek duruma geleceğiz. Ve kazanmak sizin elinizde. Kendinize güvenin ve her zaman oynadığınız gibi oynayın yeterli olur. Bu karşılaşmaların en önemlilerinden birisini ise bu hafta sonu Fenerbahçe ile oynayacağız. O maçtan alacağımız bir galibiyet bize büyük avantaj getirecektir. Taraftarımızın önünde oynayacağımız maçtan 3 puan alacağınıza inanıyorum” dediği ifade edildi. Bu arada, ligde Fenerbahçe, Trabzonspor, Gençlerbirliği ve Başakşehir'le karşılaşacak arada Bayern Münih ile rövanşa çıkacak olan Beşiktaş'ta yönetim, bu süreçte takımı yalnız bırakmama kararı aldı.

Gökhan Gönül derbiye yetişecek

Beşiktaş'ta 2 gündür idmana katılmayan ve sakatlığı bulunan deneyimli sağ bek Gökhan Gönül'ün tedavi sürecinin yüzleri güldürdüğü belirtildi. F.Bahçe ile yapılacak derbi karşılaşmasında savunmadaki alternatiflerini çoğaltmak isteyen siyah-beyazlılarda, sağlık heyetinin deneyimli oyuncuya yoğun bir tedavi programı uyguladığı ve derbide sahada olmasının beklendiği ifade edildi. Gökhan'ın derbide oynayıp oymayacağı konusundaki kararın yapılacak son kontrollerin ardından netlik kazanacağı ancak oynama ihtimalinin yüksek olduğu ifade edildi.

Love kulübede Negredo sahada

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in, yarınki derbide forvet hattında Alvaro Negredo'yu sahaya süreceği belirtildi. Hafta içinde Şampiyonlar Ligi'nde Bayern Münih ile oynanan maçta süre alamayan İspanyol golcünün, yarın takımının en önemli gol silahı olacağı ifade edildi. Deneyimli teknik adamın, Negredo'nun hem güçlü fizik yapısı hem de rakip savunmanın dengesini bozarak arkadaşlarına alan açan oyun anlayışı nedeniyle İspanyol oyuncuyu tercih edeceği belirtildi. Vagner Love'un ise derbiye kulübede başlaması bekleniyor.

#Beşiktaş
#Fikret Orman
#Fenerbahçe
6 yıl önce