|

Dev takasa Beşiktaş'tan ret

Manchester City, Beşiktaş'ın Panzer'i Mario Gomez'e karşılık Dzeko'yu önerdi. Siyah-beyazlı kulüp ise bu teklifi geri çevirerek Alman golcü ile masaya oturmaya hazırlanıyor.

Yeni Şafak
09:17 - 24/03/2016 Perşembe
Güncelleme: 07:17 - 24/03/2016 Perşembe
Diğer

Mario Gomez'in 1000 Euro karşılığında bonservisini alma hakkı bulunan siyah-beyazlılar Vodafone Arena'nın açılışından hemen sonra Alman yıldıza yeni bir sözleşme imzalatacağı öğrenildi.




Beşiktaş'ta tüm gözler Vodafone Arena'nın açılışına çevrilirken, siyah-beyazlı yönetim transfer çalışmaları için şimdiden düğmeye bastı. Yöneticilerin bu konuda görüşme yaptığı ilk isim ise tecrübeli forvet Mario Gomez oldu. 19 golle Süper Lig'in gol krallığında zirvede yer alan Alman Panzeri ile Vodafone Arena'nın açılışının hemen ardından masaya oturacak.





Gomez-Dzeko takasına ret

Fotomaç'ta yer alan habere göre, Beşiktaş yönetiminin Gomez'le sözleşme uzatmak istemesi üzerine bazı menajerler siyah-beyazlıların kapısını çalarak teklifler sunmaya başladı. Menajerler bonservisi Manchester City'de olan ve bir dönem siyah- beyazlıların transfer listesindeki Dzeko ile Gomez'i takas yapmak istediklerini bildirdiler. Yönetimin ise, "Biz oyuncumuzdan, o da bizden memnun" diyerek bu teklifi geri çevirdikleri ifade edildi.



Beşiktaş'ın City korkusu

Sezon başında Fiorentina'dan kiralanan Gomez'in sözleşmesinde, "Bin Euro'ya bonservisi alınabilir" maddesinin yanı sıra bir de kritik madde bulunuyor. O madde, "Gomez istemezse ikinci yıl kiralık olarak devam etmez." İşte bu madde, son dönemde Gomez'i takibe alan Manchester City tehlikesinin ortaya çıktığı şu günlerde Beşiktaş'ın keyfini kaçırdı. Çünkü siyah-beyazlı takımla temas kuran menajerler ayrıca Gomez'e de, "Beşiktaş'tan ayrıl, City'den kazancın yükselsin" teklifinde bulunuyorlar.



Gomez'in açıklaması rahatlattı

Bu gelişmeler üzerine Gomez, siyah-beyazlıların gönlünü rahatlatan bir ifade kullandı. Alman yıldızın, Fiorentina'da geçirdiği kötü günlerin ardından, kendisinin yeniden doğuşuna yardımcı olan Beşiktaş'a olan minnet borcunu göstermek için Başkan Fikret Orman'a, "Bonservisimi alın, hemen sözleşmeyi yapalım" dediği ifade edildi. Siyah-beyazlıların da Vodafone Arena açıldıktan sonra Gomez'e imza attırması bekleniyor.


#mario gomez
#beşiktaş
#dzeko
8 yıl önce