|

Devlet Bahçeli'den olaylı derbi tweeti

UEFA, Finansal Fair-play nedeniyle Yunan ekibi Panathinaikos’a 3 yıl Avrupa’dan men cezası verdi.Yarıda kalan Fenerbahçe-Beşiktaş derbisine dair sosyal medya hesabından çarpıcı paylaşımlarda bulundu. Bahçeli, karşılaşmanın kaldığı yerden oynanması gerektiğini savundu.

Yeni Şafak
22:14 - 24/04/2018 Salı
Güncelleme: 23:59 - 24/04/2018 Salı
Yeni Şafak
Devlet Bahçeli.
Devlet Bahçeli.

MHP Lideri Devlet Bahçeli, olaylı Fenerbahçe-Beşiktaş derbisi sonrasında Şenol Güneş'e yapılanların kabul edilemez olduğunu ve siyah beyazlıların sahadan çekilmeyeceğini söylemişti. Tecübeli lider, sosyal medya hesabından da açıklamalarda bulundu.

İşte Devlet Bahçeli'nin açıklamalarından öne çıkanlar;
  • "Düşman emeller,her yerde sorun çıkarmak için uğraşıyorlar.İki güzide futbol kulübümüz olan Fenerbahçe ve Beşiktaş’ın müsabakasını bile siyasallaştırıp karıştırmaya cüret ve cesaret ettiler. Netice olarak,çıkan/çıkartılan hadiseler sonucunda mezkur karşılaşmayı yarım bıraktırdılar. İnanıyorum ki, Türkiye Futbol Federasyonu; Fenerbahçe-Beşiktaş futbol müsabakasını kaldığı yerden devam ettirip sahalara fitne yaymaya, bu yolla toplumsal huzur ve dayanışma ruhunu bozmaya azmetmiş mihrakların hesabını bozacak, alçak planlarını başlarına geçirecektir."



#Devlet Bahçeli
#TFF
#Fenerbahçe
#Beşiktaş
6 yıl önce