|

Devre arasının en iyi transferini açıkladı

Devre arası transfer dönemini değerlendiren Mehmet Demirkol, Vagner Love'ı kadrosuna katan Beşiktaş'ın bu dönemi en avantajlı geçiren takım olduğunu söyledi. Brezilyalı futbolcunun atacağı gol sayısıyla ilgili de bir tahminde bulunan Demirkol, ligde gol kralı olacağını düşündüğü ismi de açıkladı.

Yeni Şafak ve
14:56 - 1/02/2018 Perşembe
Güncelleme: 15:45 - 1/02/2018 Perşembe
Yeni Şafak
Spor yazarı ve yorumcusu Mehmet Demirkol.
Spor yazarı ve yorumcusu Mehmet Demirkol.

4 hafta süren ara transfer dönemini yorumlayan Mehmet Demrikol, Vagner Love'ın Beşiktaş'a büyük katkı sağlayacağını ifade etti.

Fanatik yazarı Demirkol'un Vagner Love transferiyle ilgili değerlendirmeleri şöyle;
"Sadece iyi bir golcü değil..."
  • "Ara transfer döneminden en çıkan takım Beşiktaş oldu. Cenk'i kaybettiler ama ligin gol kralı Vagner Love'ı aldılar. Vagner Love devre arasının en iyi transferi bence. Sadece iyi bir santrfor, garanti bir golcü değil, belki Beşiktaş orta sahasını da oyun içerisine çekebilecek bir oyun zekasına sahip bir oyuncu. Cenk de faydalıydı ama Vagner Love'ın tecrübesi, golcülük özellikler daha önde. Oğuzhan ile Talisca'nın da performansını olumlu etkileyebilecek bir oyuncu. Vagner Love kalan maçlarda gol-asist anlamında maç başına 1 gol ortalamayı tutturur. 9 gol 6 asist mesela. Vagner Love bunu hayal ettiriyor."
"Burak'ı gol krallığında önde görüyorum"
  • "Gol kralı normalde Burak Yılmaz olur ama dediğim şartlar oluşursa Vagner Love olur. Ben, Burak'ı gol krallığında biraz daha önde görüyorum."

#Beşiktaş
#Vagner Love
6 yıl önce