|

Diagne: Gomis'i geçerdim

Bu sezon Süper Lig'de attığı 7 golle adından sıkça söz ettiren Kasımpaşa forması giyen Diagne, "Geçen sezonun başında transfer olsaydım Gomis'i geçerdim" iddiasına bulundu.

Yeni Şafak
09:28 - 22/09/2018 Cumartesi
Güncelleme: 09:42 - 22/09/2018 Cumartesi
Diğer
Diagne bu sezonki 7. golünü Galatasaray ağlarına gönderdi.
Diagne bu sezonki 7. golünü Galatasaray ağlarına gönderdi.

Kasımpaşa'nın forvet oyuncusu Mbaye Diagne, hakkında çıkan transfer iddialarını ve gol krallığı ile ilgili açıklamalarda bulundu.

"Gol kralı olmak istiyorum"

TRT Spor'a konuşan 26 yaşındaki oyuncu, "Gol kralı olmak istiyorum. Geçen sezonun başında transfer olsaydım Gomis'i geçerdim" dedi.

3 Büyükler'e yeşil ışık

Süper Lig'de Burak Yılmaz'ı beğendiğini dile getiren Senegalli forvet, hakkında çıkan transfer iddialarıyla ilgili "Kariyerimi daha iyi noktaya taşımak için kulübümle anlaşılırsa '3 Büyükler'de oynarım" şeklinde konuştu.

Performansını takım arkadaşlarına borçlu olduğunu söyleyen Diagne, "Kasımpaşa'da çok mutlu olduğum için kontratımı yeniledim. Burada en iyi işleri yapıp kariyerime devam etmek istiyorum" dedi.

  • Kasımpaşa'nın geçen sezonun devre arasında Çin'in Tianjin Teda takımından bonservis bedeli ödemeden kadrosuna kattığı Diagne, İstanbul ekibiyle çıktığı 22 maçta 19 gol atma başarısı gösterdi.

#Diagne
#Kasımpaşa
#Galatasaray
6 yıl önce