|

DİARRA için ikna seferi

Galatasaray, ön libero konusunda listesinde ilk sırada yer alan Mali asıllı Fransız oyuncu Lassana Diarra'yı iknaya çalışıyor. Diarra ile yapılan görüşmelerde her konuda anlaşma sağlanırken, eşinin İstanbul'a gelme konusundaki kararsızlığı bu transferi geciktirdi

Yeni Şafak ve
04:00 - 27/07/2016 Çarşamba
Güncelleme: 02:46 - 27/07/2016 Çarşamba
Yeni Şafak

Ön libero arayışlarına devam eden Galatasaray, transfer listesinin ilk sırasında yer alan Lassana Diarra için yoğun çaba sarfediyor. Sarı-kırmızılı yöneticiler, Fransa'da son olarak Marsilya forması giyen Mali asıllı Fransız oyuncuyu Türkiye'ye gelmeye ikna etmeye çalışacakları öğrenildi. Marsilya ile sözleşmesi sona eren ve şu anda boşta bulunan 31 yaşındaki oyuncu ile daha önce yapılan görüşmelerde maddi konularda anlaşma sağlanmıştı. Ancak Türkiye'de yaşanan son olaylar nedeniyle oyuncunun eşi düşünceli. Normalde, geride bıraktığımız hafta sonu İstanbul'da olması planlanan 31 yaşındaki oyuncu, eşinin tereddütleri nedeniyle seyahatini erteledi. Sarı-kırmızılılar adına görüşmeleri yöneten ve şu anda Paris'te bulunan yetkililerin, oyuncunun eşini ikna etmesi durumunda transfer bu hafta içinde resmiyet kazanacak. Diarra'nın eşi Türkiye'de yaşamaktan çekinirken, Fransız futbolcu Paris'teki son terörist saldırısında kuzeni Asta Diakite'yi kaybetmişti.



JASON DENAYER HEYECANLANDIRDI


Geçen sezon Galatasaray'da forma giyen ve taraftarın sevgisini kazanan oyunculardan Jason Denayer, taraftarları heyecanlandırdı. Belçikalı stoper, sosyal paylaşım sitesi Twitter'dan bir taraftarın "Geri dön" mesajını beğenerek; "Tekrar G.Saray'a mı geliyor?" söylentilerini güçlendirdi. G.Saray'ın bu sene de kadrosuna katmak istediği genç oyuncunun, sarı-kırmızılı takımda oynamak istediği biliniyor. Bonservisi Manchester City'de bulunan Denayer'in Galatasaray'a transferini İngiliz ekibinin yeni direktörü Pep Guardiola belirleyecek. Ünlü teknik adam, onay verirse; G.Saray bu transfer için harekete geçecek.



G.Saray'ı Bruma taşıyor


G.Saray, Danimarka kampındaki ilk hazırlık maçında Danimarka Süper Lig ekiplerinden Aarhus'u 3-1 yendi. Ceres Park'ta oynanan maçı yaklaşık 2 bin G.Saray taraftarı takip ederken, ev sahibi ekibin izleyici sayısı bunun çok altında kaldı. 25. dakikada Hunker'in golüyle 1-0 geriye düyen G.Saray, hazırlık kampının yıldızı Bruma'nın 39. dakikada attığı şık golle beraberliği yakalerken, Portekizli yıldızın 53'te golüyle 2-1 öne geçti. 89'da ise Yasin Öztekin skoru belirledi: 3-1. Bu arada maç öncesi önceki gün vefat eden G.Saraylı eski futbolcu Bülent Eken için saygı duruşunda bulunuldu.


#Galatasaray
#Lassana Diarra
8 yıl önce