|

Diego Ribas Flamengo ile anlaştı

Flamengo ile anlaşma sağlayan Diego avukatına prosedürleri çözmesi konusunda talimat verdi. Taraflar transferi Salı gününe kadar bitirmeye çalışıyor.

Yeni Şafak
10:32 - 18/07/2016 Pazartesi
Güncelleme: 07:37 - 18/07/2016 Pazartesi
Diğer
Fenerbahçe'den ayrılmaya hazırlanan Diego Ribas, Flamengo ile anlaşma sağladı.
Fenerbahçe'den ayrılmaya hazırlanan Diego Ribas, Flamengo ile anlaşma sağladı.

Fenerbahçe'nin yeni sezon kadro planlamasında yer bulamayan Diego bir süredir Brezilya'da kulüp arıyordu. Ülkesi takımlarından Flamengo ile anlaşma sağlayan Diego vekalet verdiği avukatının sözleşme işlemlerini halletmesini bekliyor.



Ntvspor'un haberine göre, babası ve menajeri Djair Ribas'ın Flamengo ile sözleşme detaylarında her konuda anlaştığı Diego, prosedürlerin çözülmesi durumunda Flamengo ile 3 yıllık anlaşma imzalayacak.





Flamengo kulübü ise durumu Salı gününe kadar bitirebilmenin hesaplarını yapıyor. Avrupa'dan Brezilya'ya transfer sezonunun 19 Temmuz'da sona erecek olması Brezilya temsilcisini endişelendiriyor.



İki ülke arasındaki saat farkından dolayı Fenerbahçe kulübüyle yapılması gereken imza işlemlerinin yetişmemesi korkusunu yaşayan Flamengo yetkilileri konunun transfer dönemi içinde yetişmemesi halinde FIFA'ya başvuru yaparak Diego'yu kadrosuna katmak istiyor.






Fenerbahçe'den 'Darbe girişimi' ile ilgili sert açıklama



#Fenerbahçe
#Diego Ribas
#Flamengo
8 yıl önce
default-profile-img