|

Dzemaili geri dönüyor

Blerim Dzemaili'yi Genoa'ya kiralayan ve bir kuruş kira bedeli almayan, ücretinin yarıdan fazlasını da ödeyen Galatasaray'ın, sezon sonunda futbolcuyu geri çağıracağı belirtildi.

Yeni Şafak
09:38 - 2/04/2016 Cumartesi
Güncelleme: 07:07 - 2/04/2016 Cumartesi
Diğer
Galatasaray yönetimi Dzemaili'nin geri çağırılması konusunda fikir birliğine vardı.
Galatasaray yönetimi Dzemaili'nin geri çağırılması konusunda fikir birliğine vardı.

Sarı-kırmızılı takımın Genoa'ya kiraladığı Blerim Dzemaili, yeni sezonla birlikte yeniden sarı-kırmızılı formayla buluşacak.



Skorer'de yer alan habere göre, önümüzdeki sezonun kadro planlaması için düğmeye basılan Galatasaray'da yönetim, 2.1 milyon euroluk ücretinin 1.3 milyon eurosunu ödediği oyuncudan faydalanılması yönünde fikir birliğine vardı.






'Dzemaili, Galatasaray'da iş yapardı
'

Genoa'da düzenli olarak forma giyen tecrübeli futbolcuyu kiralamalarının büyük hata olduğu noktasında birleşen idareciler, “Hamza Hoca, Dzemaili'yi antrenmanda dahi görmek istemediğini söylemişti. Bu yüzden bedavaya kiralamak yetmezmiş gibi parasının önemli bir bölümünü de biz ödedik. Dzemaili, Galatasaray'da iş yapardı. Orta sahada çok iyi bir alternatif olurdu” görüşünü ortaya koydular. Dzemaili'nin İtalya'daki performansını da dikkatle izleyen idareciler geçen sezonki gibi bir hataya düşüp tecrübeli futbolcudan zarar etmeyeceklerini dile getirdi.





Milli Takım'a döndü

İsviçreli oyuncu, İtalya'daki performansından dolayı yeniden İsviçre Milli Takımı'na çağırıldı ve geçen hafta İrlanda karşısında 71 dakika görev yaptı.



Galatasaray ile 1 sene daha sözleşmesi bulunan Dzemaili yıllık 2.1 milyon euro alıyor. Cim-Bom önceki sezon 2 milyon 350 bin euro bonservis ödeyerek Napoli'den transfer etmişti.




#dzemaili
#galatasaray
#genoa
8 yıl önce